Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçeli 2 oyuncu hakkında flaş iddia!

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçeli 2 oyuncu hakkında flaş iddia!
Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde final oynayabileceğini ifade etti. Dilmen ayrıca, Fenerbahçeli 2 oyuncu için de dikkat çeken iddiada bulundu.UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe,...
Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi'nde final oynayabileceğini ifade etti. Dilmen ayrıca, Fenerbahçeli 2 oyuncu için de dikkat çeken iddiada bulundu.

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu ilk maçında Fenerbahçe, deplasmanda Union Saint-Gilloise'yi 3-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Rıdvan Dilmen, katıldığı bir YouTube kanalında mücadeleyi değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'in maç sonrası yaptığı yorumlar şöyle:

"Konferans Ligi'nin favorilerinden biri Fenerbahçe."

"Atina'da final oynayabilir"

"Fenerbahçe'nin Atina'da final oynama ihtimali yüksek. Ben 'Dört büyükler'den birinin zama içinde Konferans Ligi'nde final oynayacağını düşünüyorum. Fenerbahçe'nin Süper Lig şampiyonluğu ile Konferans Ligi'nde final şansını eşit görüyorum."

"En büyük kazan Oosterwolde"

"Bence Fenerbahçe'nin bu yıl en büyük kazançlarından biri Oosterwolde'dir."

"İsmail Kartal iki kupayı da ister"

"İsmail Kartal'a bu saatten sonra Süper Lig mi, Konferans Ligi mi diye sorsalar bu dakikadan sonra ikisini de ister. Ama yine de yüzde vereceksek yüzde 60 Süper Lig, yüzde 40 Konferans Ligi'ni ister."

"İki futbolcu için toplam 50 milyon euro"

"Ferdi ile Oosterwolde'ye övgüler yağdıran Rıdvan Dilmen, "25'er milyon euroya satarsa şaşırmasın Fenerbahçe bunu söyleyeyim. Her gün gelişen ve çok genç oyuncular bunlar."