Rönesans Rezidans hala kayıplarını arıyor

Rönesans Rezidans hala kayıplarını arıyor
6 Şubat Hatay ve Kahramanmaraş depremlerinde yıkılan ve öncesinde "cenneten bir köşe" diyerek satılan Rönesans Rezidans artık bir mezarlığa dönüştü. 1 yıldır aileler kayıplarını enkazın altından çıkaramadı. KRT...
6 Şubat Hatay ve Kahramanmaraş depremlerinde yıkılan ve öncesinde "cenneten bir köşe" diyerek satılan Rönesans Rezidans artık bir mezarlığa dönüştü. 1 yıldır aileler kayıplarını enkazın altından çıkaramadı.

 

KRT TV'den Umut Taştan'a konuşan depremzedeler Hatay'da birçok kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'tan hala yakınlarını çıkaramadıklarını belirtti. Üzerine kefen giyerek rezidans yıkıntısının önüne gelen bir anne "Kızım, 3 yaşındaki oğlu ve 8 aylık bebeği. Kayıp bebek yoksa bunlar nerede?" diyerek isyan etti. 53 kişinin kefensiz yattığını söyleyen anne, "Kuzularımı mezarı olsun da rahat edelim. Bakan kayıp bebek yok dedi, bizim çocuklarımız nerede? Sayın Cumhurbaşkanımız "Merkezi yönetimle aynı olmazsa yerelde hizmet yok" dedi. Allah aşkına bu söylemlerinizden vaz geçin. Bizler perişanız. Benim çocuklarım yok, bunlar siyaset üstü olaylar." dedi.