Şaban Sevinç'in gönderme yaptığı Buket Aydın'ın saati ne kadar?

Şaban Sevinç'in gönderme yaptığı Buket Aydın'ın saati ne kadar?
Dün akşam tv programında yaşanan gerginlikte Buket Aydın, diğer konuk Şaban Sevinç'in yaptığı bir gönderme sonrasında stüdyoyu terk etti. Program sonrası Aydın'ın taktığı saatin fiyatı da merak konusu oldu. İşte o saatin fiyatı...

TV100 ekranlarında yayınlanan "Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade" programında dün akşam yaşanan gerginlik, izleyicileri şaşkına çevirdi.

Programın konuklarından Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın ile Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç'in yaptığı bir gönderme sonrasında stüdyoyu terk etti.

Programın ilerleyen dakikalarında yaşanan olayda; Şaban Sevinç'in "Kredi kartıyla saat almayı biliyor musun?" şeklindeki sorusu, Buket Aydın'ın sinirlerine dokundu.

Aydın, bu sözlere karşı tepkisini göstererek, "Ben kredi kartıyla saat almadım. Haddini bil, bu adam çok saygısız ve terbiyesiz bir insan. Ben bu yayını terk ediyorum. Hadsizsin Şaban Sevinç!" diyerek stüdyoyu terk etti.

İlerleyen saatlerde sosyal medya hesabından ayrıca açıklama yapan Aydın şu paylaşımda bulundu;

ekran-goruntusu-2024-07-10-161755.jpg

Saatin fiyatı ortaya çıktı!

Gerginlik sonrasında programda Buket Aydın'ın taktığı saatin fiyatı da merak konusu oldu.

Ortaya çıkan bilgilere göre, Aydın'ın Patek Philippe Nautilus marka saati, 88,450 dolar yani yaklaşık 2.793.246 TL değerinde olduğu belirtildi.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar