Sarıgül bugün de Erzurum'da: Kemal Kılıçdaroğlu kimseye parmak sallamaz

Sarıgül bugün de Erzurum'da: Kemal Kılıçdaroğlu kimseye parmak sallamaz
14 Mayıs'ta gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Erzincan milletvekili seçilen Mustafa Sarıgül, 13. Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turunu Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı...

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Erzincan milletvekili seçilen Mustafa Sarıgül, 13. Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci turunu Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanması için seçim çalışmalarına başladı.

Sarıgül, dün Sivas Divriği'de vatandaşlarla bir araya geldi, "Kılıçdaroğlu sarayda oturmaz ama Türkiye'yi saray yapar" dedi. Bugün de Erzincan Aşkale'ye giden Sarıgül, yine aynı sözlerini tekrarladı ve ekledi, "Kemal Kılıçdaroğlu kimseye parmak sallamaz. Az konuşur çok iş yapar. Güler yüzlü, mutlu Türkiye, Kılıçdaroğlu'yla yola çıktı geliyor.

Sosyal medyada Erzurum'dan bir video paylaşan Sarıgül, paylaşımına "Dün Sivas Divriği bugün Erzurum Aşkale Mutsuz olma, umutsuz olma Türkiye! Uzun, kasvetli bir geceden güzel bir bahar sabahına kavuşacağız" notunu ekledi.

Erzincan'da CHP’nin oyu 2018 seçimlerine göre yüzde 10.74 arttı. Sarıgül'ün vekilliği kazanmasıyla AKP iki vekilinden birini kaybetmiş oldu.