Sarıgül'den "2028 cumhurbaşkanı adayı kim olacak" sorusuna yanıt: 'Dikkat edin Özel geliyor!'

Sarıgül'den "2028 cumhurbaşkanı adayı kim olacak" sorusuna yanıt: 'Dikkat edin Özel geliyor!'
CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, 2028 seçimleri için adayının sorulması üzerine, "Özgür Özel genel başkanımıza dikkat edin, geliyor" yanıtını verdi.

CHP'de 2028 seçimleri için Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'ın adı kulislerde öne çıkarken parti içerisinde ise Özgür Özel'in ismi sıklıkla konuşulmaya başlandı.

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül de 2028 seçimlerine ilişkin açıklamada bulundu.

Şükrü Dudu ile Berber Muhabbeti’nin konuğu olan Sarıgül, "Özgür Özel’e kurultayda destek vermedim ama Özel son seçimlerde partimizi büyük bir başarıya ulaştırdı ve partimizin genel başkanı olarak daha başarılı olması için elimizden gelen bütün desteği vereceğiz" dedi.

İmamoğlu'nun da başarıl olduğunu belirten Sarıgül, "Kendisini Beylikdüzü belediye başkanlığından beri tanırım. Partimize de önemli katkıları var. Benim de Ekrem başkanın siyasete girmesinde çok önemli katkılarım oldu" ifadelerini kullandı.

"Dikkat edin Özel geliyor"

Mustafa Sarıgül, Şükrü Dudu'nun 2028 seçimleri için adayını sorması üzerine "Siyaset uzun vadeli bir şeydir. Yarın sabah ne olacağı belli olmaz. Ama şunu söyleyebilirim. Bilgi, beceri, yetenekleriyle daha önce CHP'de Grup Başkanvekilliği yapmış siyasetin ta gençlik kollarını, ilçe başkanlığı, il başkanlığını çok iyi bilen Özgür Özel genel başkanımıza dikkat edin! Geliyor!" dedi.