Saygı Öztürk: CHP'yi, CHP'liler biraz rahat bırakmalı

Saygı Öztürk: CHP'yi, CHP'liler biraz rahat bırakmalı
Sözcü yazarı Saygı Öztürk, "CHP üzerindeki bu umutsuz havanın bir an önce dağılması gerekiyor. Bu hava sadece iktidarın işine yarıyor, seçmeni sandıktan soğutuyor. CHP'yi, CHP'liler biraz rahat bırakmalı. Diğerlerinin ne...

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, "CHP üzerindeki bu umutsuz havanın bir an önce dağılması gerekiyor. Bu hava sadece iktidarın işine yarıyor, seçmeni sandıktan soğutuyor. CHP'yi, CHP'liler biraz rahat bırakmalı. Diğerlerinin ne amaçla söylediği ise zaten çok iyi biliniyor" yorumunu yaptı. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bazılarını söylemediği sözlerinden dolayı hedef alındığını belirten Öztürk, "'Niçin yalanlamadı?' deniliyor. Açıkçası şu dönemde hangi birisini yalanlasın. Bu dönemde, Kılıçdaroğlu'nun bazı açıklamaları da yıllardır kendisine destek olan bazı sitelerin yöneticilerini haklı olarak kızdırdı ve onların hedefi haline geldi" ifadesini kullandı. 

Öztürk, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın'ın "Şimdi şunu söyleyeyim: Genel Başkanımız gibi bizim de aklımız, fikrimiz yerel seçimlerde. Hedefimiz var. Parti içindeki bazı tartışmaların tamamen dışında bir çalışma yürütüyoruz. Aksi halde AK Parti'nin ekmeğine yağ sürmüş oluruz” diyor" sözlerini aktardı.