İmamoğlu’ndan eşitlik vurgusu: Bu kentin insanını tek tek sevmiyorsam namerdim

İmamoğlu’ndan eşitlik vurgusu: Bu kentin insanını tek tek sevmiyorsam namerdim
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu seçime saatler kala Adalar’da halk buluşmasına katıldı. İmamoğlu konuşmasında eşitlik vurgusu yaparak, “İnsanların etnik kökenine, inancına, diline bakmadan tek tek...
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu seçime saatler kala Adalar’da halk buluşmasına katıldı. İmamoğlu konuşmasında eşitlik vurgusu yaparak, “İnsanların etnik kökenine, inancına, diline bakmadan tek tek eşit sevmiyorsam namerdim” şeklinde konuştu.

Türkiye yarın sandık başına gidiyor. Seçim yasaklarının başlamasına saatler kala İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Adalar’da konuştu.

Yarın gerçekleşecek yerel seçimlerde, “Adam kayırma ve torpil değil, liyakat ve icraat kazanacak” diyen İmamoğlu, eşitlik vurgusu da yaparak  “Ben bu şehrin insanlarını ayırt etmeden, oy vermiş vermemiş bakmadan, insanların etnik kökenine, inancına, diline bakmadan tek tek eşit sevmiyorsam namerdim” dedi.

İmamoğlu’nun konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

Sandık çok kudretli bir şey. Kendini milletten yüksekte görenleri şöyle bir hizaya dizer. Herkesi kendine getirir. Bu ülkeye zarar verenler varsa en büyük cezayı sandık keser. Mührü doğru yere basarsanız İstanbul için gerçekten çok çalışacak kişiyi seçersiniz.

Doğru kişiyi seçerseniz İstanbul yeşil alan kazanır, İstanbul metro kazanır. Doğru kişiyi seçerseniz dar gelirlilerine daha çok destek ulaşır. Ben İstanbullu hemşerilerimin özellikle Adalar’ın güzel insanlarını İstanbul’un geleceği için en doğru kararı vereceğinden hiçbir şüphem yok. Net olarak söylüyorum yarın Allah’ın izniyle Adalet ve kardeşlik kazanacak. Milyonlarca insanımız siyasi partilerin ve daha ötesi partiler ötesi güçlü bir halk ve vicdan ittifakının üzerinde bir anlayışla sandıkta bir araya gelecek ve adam kayırma torpil değil hizmete ve liyakate oy kullanacak liyakat kazanacak ve icraat kazanacak ve hep birlikte kazanacağız.

Ben bu şehrin insanlarını ayırt etmeden, oy vermiş vermemiş bakmadan, insanların etnik kökenine, inancına, diline bakmadan tek tek eşit sevmiyorsam namerdim

Ayrıntılar geliyor...