Şehit cenazesinde Kılıçdaroğlu ve Akşener'in gönderdiği çelenkler kaldırıldı

Şehit cenazesinde Kılıçdaroğlu ve Akşener'in gönderdiği çelenkler kaldırıldı
Şırnak Bestler-Dereler bölgesinde terör örgütü ile girilen çatışmada 3 asker şehit oldu. Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener, Uzman Çavuş Bayram Doğan'ın Tokat'ta düzenlenen cenaze törenine çelenk gönderdi. Törende Kılıçdaroğlu...

Şırnak Bestler-Dereler bölgesinde terör örgütü ile girilen çatışmada 3 asker şehit oldu. Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener, Uzman Çavuş Bayram Doğan'ın Tokat'ta düzenlenen cenaze törenine çelenk gönderdi. Törende Kılıçdaroğlu ve Akşener'e tepki gösterildi ve çelenkler kaldırıldı.

İktidar cenahı, seçim süreci boyunca Millet İttifakı'nı ve cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu terör örgütleriyle iş birliği yaptığını iddia etmişti. Uzman Çavuş Bayram Doğan'ın bugün düzenlenen cenaze töreninde Kılıçdaroğlu ve Akşener'e ait çelenklerin tepki ile kaldırılması, akıllara iktidarın seçim propagandasını getirdi.

Cenazeye katılan bir vatandaş, çelenklerin kaldırılmasının ardından, "Hiç utanma, saygısı da kalmamış. PKK ile el ele tutuşacaklar, bir de çelenk yollayacaklar. Boynu kopsun hepsinin. Onlara çanak tutanların evleri acıyla dolsun" ifadelerini kullandı.