Serkan Özcan: Soylu'dan kurtulalım derken Ümit Özdağ gelecektiyse iyi ki kazanamamışız!

Serkan Özcan: Soylu'dan kurtulalım derken Ümit Özdağ gelecektiyse iyi ki kazanamamışız!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs seçiminden önce Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile kimsenin bilmediği bir protokol imzaladığını açıkladı. Bu protokolü ilk eleştirenlerden...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs seçiminden önce Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile kimsenin bilmediği bir protokol imzaladığını açıkladı. Bu protokolü ilk eleştirenlerden Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, bugün bir kez daha “İyi ki kazanamamışız” diyerek Kılıçdaroğlu’na kızgınlığını dile getirdi.

Ümit Özdağ, Kılıçdaroğlu ile imzaladığı gizli protokolde MİT Başkanlığı ve İçişleri Bakanlığı dahil bazı bakanlıklar konusunda anlaştıklarını söylemişti.

Serkan Özcan, Halk TV'de katıldığı canlı yayında, "Eğer bu ülke, Süleyman Soylu yaklaşımından kurtulayım derken Ümit Özdağ’ın İçişleri Bakanlığı’na gidecek idiyse, tüm kalbimle söylüyorum 'iyi ki kazanamamışız', tüm samimiyetimle söylüyorum" ifadelerini kullandı.

Özcan ayrıca, "2. turdan önce bu dedikodular ilk çıktığında Parti Başkanlık Kurulu’nda, 'böyle bir gelişme olursa, seçimi kazansak bile, bana hangi pozisyon verilirse verilsin istifa edeceğimi' söyledim" dedi.

TIKLAYIN: Serkan Özcan’dan Kılıçdaroğlu’na çok ağır eleştiri: İyi ki olmamış!