Serkan Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na çok ağır eleştiri: İyi ki olmamış!

Serkan Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na çok ağır eleştiri: İyi ki olmamış!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs seçiminden önce Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile kimsenin bilmediği bir protokol imzaladığını açıkladı. Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Mayıs seçiminden önce Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile kimsenin bilmediği bir protokol imzaladığını açıkladı. Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan, "Büyük bir teselli bahşettiniz!" diyerek Kılıçdaroğlu'na büyük bir tepki gösterdi.

Ümit Özdağ daha önce, Kılıçdaroğlu ile bir anlaşma yaptığını ve MİT Başkanlığı ile birkaç bakanlık konusunda söz aldığını söylemişti.

TIKLAYIN: Kılıçdaroğlu: Ümit Özdağ ile ikimiz arasında yapılan özel bir protokol var, kimse bilmiyor

Kılıçdaroğlu, bugün katıldığı canlı yayında, bu koltuklar üzerinden anlaşma yapıldığını açıkça söylemese de, "Ümit Özdağ’la ikimiz arasında yapılan özel bir protokol var. Onunla ilgili konuşmam doğru değil. İkimizin arasında imzalandı. Kamuoyuna açık değil. İkimizin namusuna teslim edildi. Danışmanım dahil kimse bilmiyor. Diğer 5 lider de bilmiyordu. CHP için aslolanın ortak mutabakat metni olduğunu da söyledim orada" ifadelerini kullanarak gizli protokolü doğruladı.

Bunun üzerine, seçim sürecinde Millet İttifakı'nın bir üyesi olan Gelecek Partisi'nin sözcüsü Serkan Özcan, Kılıçdaroğlu'na yönelik sitem ve eleştiri yüklü bir mesaj paylaştı.

"Başka hiçbir söz, seçim mağlubiyeti nedeniyle duyduğum büyük üzüntüyü ortadan kaldıramazdı"

Serkan Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Başka hiçbir söz ya da açıklama seçim mağlubiyeti nedeniyle duyduğum büyük üzüntüyü ortadan kaldıramazdı. Teşekkür ederim Sn.Kılıçdaroğlu! Ben ve benim gibi sırf bu ülkeye demokrasi, hukuk ve eşitlik gelsin diye gecesini gündüzüne katan binlerce insanlara büyük bir teselli bahşettiniz! İyi ki olmamış!"