Sertap Erener Eurovision'da yine “Everyway That I Can”la coşturacak: Prova görüntüleri sızdı

Sertap Erener Eurovision'da yine “Everyway That I Can”la coşturacak: Prova görüntüleri sızdı
Türkiye'nin 2013’te çekildiği Eurovision Şarkı Yarışması bu sene İsveç’in Malmö kentinde düzenlenecek. Sertab Erener ile birlikte Eurovision 2024’ün yarı finaline daha önceki yarışmalarda birincilik kazanan kadın sanatçılar misafir olacak.

Eurovision 2024’ün ilk yarı finali 7 Mayıs Salı günü gerçekleşecek. İkinci yarı finali 9 Mayıs Perşembe günü gerçekleşecek yarışmanın büyük finali ise 11 Mayıs Cumartesi akşamı gerçekleşecek.


Sertab Erener de dün İsveç, Malmö'ye doğru yola çıktı. 21 yıl sonra yeniden Eurovision sahnesinde olan Sertap Erener'in prova görüntüleri sızdı!

Türkiye, 2012’den beri Eurovision’da yarışmıyor ancak 2003’teki “Everyway That I Can” performansıyla ülkeye birincilik getiren Sertab Erener, Malmö’deki yarışmada şarkıyı bir kez daha seslendirecek.

Sertab Erener ile birlikte Eurovision 2024’ün yarı finaline daha önceki yarışmalarda birincilik kazanan kadın sanatçılar misafir olacak. Yunanistan adına 2005’te yarışan ve birinci olan Paparizou “My Number One” ve İsveç’e 1999’da birincilik getiren Charlotte Perrelli de “Take Me to Your Heaven” şarkısıyla bu yarışmaya misafir olacak.