Sevilay Yılman: İnce'nin çekilmesi seçimin 1. turda bitmemesi için yazılan senaryonun devamı

Sevilay Yılman: İnce'nin çekilmesi seçimin 1. turda bitmemesi için yazılan senaryonun devamı
Gazeteci Sevilay Yılman, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesini "İnce’nin çekilmesi seçimin 1. turda bitmemesi için yazılmış senaryonun devamı" diye değerlendirdi.Muharrem...

Gazeteci Sevilay Yılman, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesini "İnce’nin çekilmesi seçimin 1. turda bitmemesi için yazılmış senaryonun devamı" diye değerlendirdi.

Muharrem İnce'ye "mağdur" sıfatı kazandırmaya çalışıldığını dile getiren Yılmaz Twitter paylaşımında şöyle dedi:

"Ne demiştim? Seçim 1. Turda bitmesin diye Kılıçdaroğlu’ndan oy kırpan Muharrem İnce’ye mağduriyet elbisesi giydirecekler. Senaryo çok güzel ama… Okuyun lütfen

Önce aşağılık bir kaseti dolaşıma soktular. Açıktan yayılması için DM’lerden insanlara yolladılar. Aklı başında hiç kimse itibar etmedi ve yapmadılar o istediklerini. Bu defa bir kaç ucuz trol üzerinden denediler. Karşılık bulmadı. Tutmadı. Sonra memleket partililere yazdırttılar. Çoğu insanın görmediği, haberi bile olmadığı o görüntüler üzerinden; “Adayımıza iftira atılıyor ve mağdur ediliyoruz” yaygarası yaptırdılar. O da yetmedi ve sonunda kendisine “Bana montaj kasetle itibar suikasti yapılıyor ve memleketin gazetecileri, savcıları da izliyor” dedirterek mağduriyeti tavana vurdurdular.

Baktılar ki hala olmuyor. Hala risk büyük. Bu defa da mazlum ve makul rolünü oynamasını istediler. “Madem ben bir risk taşıyorum 1. Tur için. Çekiliyorum o halde!” diyerek sözüm ona delikanlılık yaptırıp, kenara aldılar ama bu arada Saray aparatı operasyonel adamları evvelden hazırladıkları videolarla, “Bu yapılanı affetmeyeceğiz ve Muharrem İnce’ye yapılan bu alçaklığın hesabını sandıkta vereceğiz!” salvoları eşliğinde hesabın adresinin Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı olduğunu işaret etmeye başladılar.

Yani arkadaşlar… İnce’nin çekilmesi seçimin 1. turda bitmemesi için yazılmış senaryonun devamı. O nedenle sakin olun ve aceleci yorumlarda bulunmayın ama naçizane şu yazdıklarım çerçevesinde meselenin özünün bu olduğunu bilin ve bunu şu son 2 günde anlatmaya çalışın herkese… Bu arada Netflix’e müthiş gider bu iş. borgendeki o bizans oyunları halt etmiş olur çünkü bu senaryonun yanında… Çekildi"