Sinan Oğan hakkında dikkat çeken iddia: 'TOKİ'den malikaneye geçmesini sağlayan şey neydi?

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Gazeteci Bülent Aydemir, bir zamanlar komşusu olan Oğan hakkında 'TOKİ'den malikaneye geçmesini sağlayan şey neydi?' diye sordu.

Türkiye İttifakı Partisi lideri Sinan Oğan, son olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i hedef alan açıklamalarıyla gündeme geldi.

Partisi İl Başkanlığı açılışları kapsamında konuşan Oğan, "Biz Türkiye'de siyasetin neslini değiştirmeye geldik. İsmimiz Türkiye İttifakı Partisi'dir. Bu isim Türkiye İttifakı Partililerin ve Türk Milleti'nin bulduğu isimdir ama son dönemde başta Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel partimizin adını kullanıyor çünkü görüyorlar" dedi.

2023'teki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Cumhur İttifakı’nı destekleyen Oğan hakkında ise şaibeli iddialar ortaya atılıyor.


Gazeteci Bülent Aydemir, geçmişte Sinan Oğan'ın TOKİ'den komşusu olduğunu belirterek, "Sinan Oğan'a evin değiştiren, TOKİ'den malikaneye geçmesini sağlayan şey neydi. Ne bedel ödedi? Sinan Oğan benim TOKİ'den komşumdu" diye konuştu.