"Sırtımızı kimse yere getiremez" diyen Tanrıkulu'na Enginyurt'tan yanıt: "Gören de 45 yıldır iktidarsınız sanır, sırtınız hep yerde"

"Sırtımızı kimse yere getiremez" diyen Tanrıkulu'na Enginyurt'tan yanıt: "Gören de 45 yıldır iktidarsınız sanır, sırtınız hep yerde"
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt arasında, katıldıkları bir programda ilginç bir diyalog yaşandı. Enginyurt,...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ile Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt arasında, katıldıkları bir programda ilginç bir diyalog yaşandı. Enginyurt, Tanrıkulu'na, "Sırtınız hep yerde" dedi.

Cemal Enginyurt, CHP içindeki değişim tartışmalarına, "7 defa seçilen adamınız değişim istiyor, Allah'tan korkun. 7 defa vekil olmuş. Önce değişime kendinizden başlayın" sözleriyle dahil oldu.

"Biz bir süreci yönetmek zorundayız" diyen Sezgin Tanrukulu'na Enginyurt, geçtiğimiz günlerde kongre sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Faruk Özdemir'i hatırlattı, "Yönetin de tahrik ederek, bölerek, parçalayarak değil. Etimesgut'ta ilçe başkanı adayınız salonda öldü de kongre iptal etmediniz. Sırf üç delege fazla alalım diye" şeklinde konuştu.

Sezgin Tanrıkulu ise "Bir cumhuriyet kurmuş parti. Bizim sırtımızı kimse yere getiremez" karşılığını verdi. Cemal Enginyurt'un yanıtı ise ironik oldu:

"45 yıldır sizi gören de hep iktidar oluyorsunuz sanır. Hep sırtınız yerde."