Siyasilerin oy kullanacağı adresler belli oldu

Siyasilerin oy kullanacağı adresler belli oldu
14 Mayıs Pazar günü, 28. dönem milletvekillerinin ve 13. Cumhurbaşkanı'nın belirleneceği seçimde parti liderleri ve siyasilerin nerede ve saat kaçta oy kullanacağı merak konusu. İşte siyasilerin seçim günü programı...Millet...

14 Mayıs Pazar günü, 28. dönem milletvekillerinin ve 13. Cumhurbaşkanı'nın belirleneceği seçimde parti liderleri ve siyasilerin nerede ve saat kaçta oy kullanacağı merak konusu. İşte siyasilerin seçim günü programı...

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte, Arjantin İlkokulu'nda saat 11.30'da oy kullanacak.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Üsküdar Beylerbeyi'ndeki Hacı Sabancı Anadolu Lisesi'nde oyunu kullanacak.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İstanbul Eyüpsultan Nejat Sabuncu İlkokulu'nda oyunu kullanacak.

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA Partisi) Genel Başkanı Ali Babacan, oyunu saat 10:00’da Ankara Bilkent Emlak Bankası Ortaokulu’nda, 4572 no'lu sandıkta kullanacak.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, eşi Ülkü İnce ile birlikte saat 11:00'de Yaşamkent Şener Çakmak Anadolu Lisesi'nde oy kullanacak.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da Anıttepe Ortaokulu'nda oyunu kullanacak.

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Ankara Çankaya'da Ayten-Şaban Diri İlkokulu oyunu kullanacak.

Eski Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi'nde oy kullanacak.