Şok iddia! Hakemler Ankaragücü maçlarını boykot edecek

Şok iddia! Hakemler Ankaragücü maçlarını boykot edecek
Fanatik Gazetesi muhabiri Orhan Yıldırım, hakemlerin Ankaragücü maçlarına çıkmama kararı aldığını iddia etti.Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin Süper Lig'in 19 Aralık salı günü yeniden başlayacağını...

Fanatik Gazetesi muhabiri Orhan Yıldırım, hakemlerin Ankaragücü maçlarına çıkmama kararı aldığını iddia etti.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin Süper Lig'in 19 Aralık salı günü yeniden başlayacağını açıkladığı dakikalarda Fanatik gazetesi muhabiri Orhan Yıldırım'dan çok tartışılacak bir iddia geldi.

Yıldırım sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, hakemlerin Ankaragücü maçlarını boykot edeceği ileri sürüldü.

Yıldırım'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım şöyle:

"Hakemler ortak karar aldı. Ankaragücü maçlarına çıkmayacağız. Bunun anlamı şu: Ligden düşürülsün. Hadi diyelim TFF bu kararı aldı. Peki alt ligde maçları hakemler yönetmiyor mu!"

Ne olmuştu?

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, Ankaragücü - Rizespor maçının sona ermesiyle birlikte sahaya atlamış ve maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk atmıştı. Yere düşen Meler, Koca ile birlikte sahaya giren saldırganlar tarafından tekmelenmişti.

Olayın üzerine Koca ve beraberindeki 2 şahıs tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. TFF'den de liglerin süresiz olarak ertelendiği yönünde açıklama yapılmıştı.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, bugün düzenlediği basın toplantısında liglerin 19 Aralık'ta yeniden başlayacağını söylemişti.