Sokak röportajında bir vatandaş: CHP tabanı yüzünden Türkiye'ye fakirlik geldi

Sokak röportajında bir vatandaş: CHP tabanı yüzünden Türkiye'ye fakirlik geldi
Seçimlerle ilgili yapılan sokak röportajında bir vatandaş Türkiye'ye fakirliğin CHP tabanı ve İsmet İnönü nedeniyle geldiğini söyledi. Seçimlerde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceğini söyleyen...

Seçimlerle ilgili yapılan sokak röportajında bir vatandaş Türkiye'ye fakirliğin CHP tabanı ve İsmet İnönü nedeniyle geldiğini söyledi. Seçimlerde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceğini söyleyen vatandaş, "Tayyip Erdoğan'dan başka kimseyi tutmam abi, Allah'tan başka" dedi.

Kanal Dünya isimli Youtube kanalının yaptığı röportajda bir vatandaş, "Tayyip Erdoğan'dan başka kimseyi tutmam abi, Allah'tan başka. Ben Müslüman'ım. Biliyorum İsmet İnönü... Biz çok çektik." ifadelerini kullandı. Muhabirin "Ne yaptı abi?" sorusu üzerine "Mahvetti, her şeyi perişan etti. Sattı, süpürdü" yanıtını verdi.

Muhabirin "Neyi özelleştirdiler abi?" sorusu üzerine ise "O kadar önceki konuları bilmem de onun yüzünden fakirlik Türkiye'ye geldi." şeklinde cevap verdi. Duruma şaşıran muhabir "İsmet İnönü yüzünden mi geldi?" diye sordu. Vatandaş bu soruya "CHP tabanından geldi. Devamlı fakir kaldık. Yağ yoktu" yanıtını vererek tepki topladı.

Muhabir ise "Ambargo var mıydı? Kıbrıs'ı almış mıydık? Onun yüzünden olabilir mi?" diye sorarak tepki gösterdi.