Soylu, saldırıya uğradığı için yine İmamoğlu'nu suçladı: Niçin miting alanı oluşturuluyor?

Soylu, saldırıya uğradığı için yine İmamoğlu'nu suçladı: Niçin miting alanı oluşturuluyor?
İçişleri Bakanı Soylu, tvnet'te canlı yayında gazeteciler Serhat İbrahimoğlu, Hüseyin Likoğlu ve Nedim Şener'in sorularına yanıt veriyor. Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum'da uğradığı taşlı saldırıyla ilgili konuşan Soylu, bu...

İçişleri Bakanı Soylu, tvnet'te canlı yayında gazeteciler Serhat İbrahimoğlu, Hüseyin Likoğlu ve Nedim Şener'in sorularına yanıt veriyor. Ekrem İmamoğlu'nun Erzurum'da uğradığı taşlı saldırıyla ilgili konuşan Soylu, bu olayı kendi konuşması sırasında Yeşil Sol Partililerin müzik açmasıyla kıyasladı.

Soylu şöyle konuştu:

Siyaset sorumluluk ister. Ben Esenler Meydanı'nda müzik duyuyorum. Polise "alın" desem alır mı almaz mı? 150-200 kişi ben konuşurken halay çekiyor. Sonuna kadar sabrettim ve dedim ki "siz kepazelik yapıyorsunuz, bunun adına demokrasi denmez. Elimde yetki var ama kullanmıyorum. Bugünlük uyarımı böyle yapmış olayım." Erzurum'a gitmişsin, miting yapılmayacak yerde miting yapmışsın. Oraya 1000 tane polis gelmiş. Orada tomalar var. Siz hale insanlara hakaret edin, insanları tahrik ederseniz... Niçin miting alanı oluşturuluyor?