Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu'na karşı başlatacağı "Değişim ve Adalet Yürüyüşü"nün antrenmanlarına başladı

Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu'na karşı başlatacağı "Değişim ve Adalet Yürüyüşü"nün antrenmanlarına başladı
CHP’de 2. kez kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu "koltuğundan kaldırmak" için 3 Temmuz’da başlatacağı “Değişim ve Adalet Yürüyüşü"nün hazırlıklarına...

CHP’de 2. kez kesin ihraç istemiyle disipline sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu "koltuğundan kaldırmak" için 3 Temmuz’da başlatacağı “Değişim ve Adalet Yürüyüşü"nün hazırlıklarına başladığını, paylaştığı videoyla duyurdu.

Tanju Özcan, sosyal medya paylaşımları parti tüzüğünün ilgili maddelerine aykırı olduğu gerekçesiyle kesin ihraç talebiyle yüksek disiplin kuruluna sevk edildi.

Bunun üzerine Özcan, "13 senedir bu basiretsiz, beceriksiz, işine gelince milliyetçi, işine gelince muhafazakar, işine gelince liberal olan, tek adam rejimine son veremediği halde koltuktan kalkmak istemeyen Kemal Kılıçdaroğlu’nu, Atatürk’ün koltuğundan kaldırmak için yürüyorum” diyerek Kılıçdaroğlu'na karşı Bolu'dan Ankara'ya yürüyeceğini açıkladı.

"Hazırlanıyorum"

Tanju Özcan, yürüyüş için hazırlıklara başladığını sosyal medyada paylaştığı ve Rocky filminin müziğini kullandığı video ile duyurdu. Özcan, kendisi gibi birçok il, ilçe ve belediye başkanının değişim istediğini belirterek şu ifadeleri kullandı

"Asıl korku imparatorluğunu kuran Cumhuriyet Halk Partisi’nin şu anki yönetimi… Nereden mi biliyorum? Şu ana kadar yüzlerce eski-yeni Milletvekili, İl İlçe Başkanı ve Belediye Başkanı ile konuşuyorum. Hemen hemen hepsi değişimden yana olduğunu benimle şifahen paylaşıyorlar. 'Lütfen bu iradenizi sosyal medya hesaplarınızdan kamuoyu ile paylaşın' çağrıma ise olumlu yanıt veremiyorlar!!! Ben ise hazırım, ‘KORKMUYORUM’ Değişim ve parti içi adalet için tek başıma kalsam da yürüyeceğim. Hazırlanıyorum…"