Tanju Özcan ve Barış Yarkadaş canlı yayında birbirine girdi!

Tanju Özcan ve Barış Yarkadaş canlı yayında birbirine girdi!
Bolu Belediye BaşkanıTanju Özcan ve eski CHP Milletvekili, gazeteci Barış Yarkadaş, Özcan'ın koltuk atma eylemi sebebiyle canlı yayında gerildiler.TV100 canlı yayınında bir araya gelen Tanju Özcan ve Barış Yarkadaş arasında...

Bolu Belediye BaşkanıTanju Özcan ve eski CHP Milletvekili, gazeteci Barış Yarkadaş, Özcan'ın koltuk atma eylemi sebebiyle canlı yayında gerildiler.

TV100 canlı yayınında bir araya gelen Tanju Özcan ve Barış Yarkadaş arasında koltuk fırlatma konusu konuşulurken tansiyon yükseldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun istifa etmesini isteyen Tanju Özcan; Bu sebeple Bolu'dan Ankara'ya yürümüş ve yürüyüşün sonunda, CHP Genel Merkezi önünde koltuk fırlatarak Kılıçdaroğlu'nu protesto etmişti.

Tanju Özcan, Yarkadaş'ın da CHP liderine karşı benzer bir eylemde bulunduğunu öne sürdü.

Özcan'ın "Yarkadaş yakasındaki kartı fırlatmıştı Kılıçdaroğlu'na isabet etmişti" iddiası sonrası sinirlenen Yarkadaş, şu şu sözlerle yanıt verdi:

"Öyle bir şey yok. Kartı attım ama Genel Başkan'a gitmedi, bu da yalan. Yanımda 900 tane delege vardı. Yanlış saydılar oyları, o nedenle attım. 15 metre fark vardı aramda. Ben Genel Başkan'a saygısızlık yapmadım. Genel Başkan'a karşı senin yaptığın gibi bir şeyi yapmam. Atatürk'ün koltuğunda oturan kimseye böyle bir saygısızlık yapmam."

"Keşke istifa etseydin"

Yarkadaş, Özcan'a, "Keşke orada belediye başkanlığından istifa etseydin" dedi. Özcan ise "Ben sadece CHP'lilerin oylarıyla seçilmedim" karşılığını verdi.