Tarsus'ta CHP'li Boltaç'ın esnaf ziyaretine Ülkü Ocakları saldırdı

Tarsus'ta CHP'li Boltaç'ın esnaf ziyaretine Ülkü Ocakları saldırdı
Mersin'de CHP Tarsus Belediye Başkan adayı Ali Boltaç'a esnaf ziyareti sırasında Ülkü Ocakları üyesi bir grup sözlü saldırıda bulundu. Çıkan tartışma daha sonra tekmeli yumruklu kavgaya dönüştü.Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla...
Mersin'de CHP Tarsus Belediye Başkan adayı Ali Boltaç'a esnaf ziyareti sırasında Ülkü Ocakları üyesi bir grup sözlü saldırıda bulundu. Çıkan tartışma daha sonra tekmeli yumruklu kavgaya dönüştü.

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birçok ilde provokasyon girişimi artmaya başladı.  CHP'nin Tarsus Belediye Başkan adayı Ali Boltaç, seçim çalışmaları kapsamında bugün Makam mevkiinde esnaf ziyareti yaparken sözlü saldırıya uğradı.

CHP'li gençler de cadde ve sokaklarda bildiri ve broşür dağıttığı sırada Ülkü Ocakları'ndan çıkan birkaç kişi CHP’li gençlere ve belediye başkan adayı Ali Boltaç’a sözlü sataşmada bulundu.

CHP'li Ali Boltaç ve meclis üyesi adayları tekmeli yumruklu kavgayı ayırmakta güçlük çekti. Esnafın da araya girmesiyle kavga sona ererken, CHP’liler seçim çalışmalarını başka bir caddede sürdürdü.

CHP'nin Tarsus Belediye Başkan adayı Ali Boltaç, "Makam mevkiinde benim ve arkadaşlarımın yaşadığı bu üzücü saldırının bir kez daha yaşanmamasını umuyorum" dedi.

"Demokrasiye leke düşmesin"

Boltaç, açıklamasını şöyle sürdürdü: "Bu sözlü ve fiili saldırının bir kez daha yaşanmaması tek dileğimiz. İnsan hayatı tüm ideolojilerin, inanışların ve siyasal amaçların üzerindedir. Bir kişinin bile burnunun kanaması, seçime ve demokrasi anlayışımıza leke düşürür. Bu yaşanan elim olay ışığında tüm siyasal partilerimizi ve rakiplerimizi uyarıyorum. Biz sadece bir seçim yapıyoruz ve kentimizi yönetecek kişiyi seçeceğiz. Koltuğa oturacak kişi hepimizin belediye başkanı olacak. Eğer, 'sevgide serbestlik saygıda mecburiyet' düsturu ile hareket edersek kazanan Tarsus olacaktır."