Tatil eleştirilerine yanıt: Üç yılda dört tatilimi de biliyorsunuz, toplam 20 gün

Tatil eleştirilerine yanıt: Üç yılda dört tatilimi de biliyorsunuz, toplam 20 gün
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Habertürk yayınında doğal afetlerde kendisine yöneltilen tatil eleştirilerine yanıt verdi. İmamoğlu, “Tatil meraklısı bir insan değilim. Üç yılda dört tatilimi de biliyorsunuz. Toplam 20 gün,...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Habertürk yayınında doğal afetlerde kendisine yöneltilen tatil eleştirilerine yanıt verdi. İmamoğlu, “Tatil meraklısı bir insan değilim. Üç yılda dört tatilimi de biliyorsunuz. Toplam 20 gün, üç senede. Benden önceki belediye başkanlarında en az izin alan benim 3 katım izin almış. Sayın Cumhurbaşkanı belediye başkanıyken neredeyse benim 4 katım tatil yapmış” dedi.

İmamoğlu sel ile ilgili de, “Tam 107 noktada sel baskını yapılan yerlerin tespitini yaptık. 10.2 milyar lira yerin altına yatırım yaptık. Şu anda İstanbul bu görüntüleri yaşamıyor. Üsküdar’da deniz kara ile birleşmiyor. Hiçbir yerde yok. Esenyurt’ta dere yatağını imara açmışsınız. Dünyada var mı bu Allah aşkına? Dolayısıyla her yağmurda o sokağı sel basıyor. Ben Fethiye’de iken denk geldi. Koca İstanbul’da sadece bir sokakta ve işin devam ettiği bir yerde sel oldu. Sel olduğunda ben çizmeleri giyip oraya gidecek belediye başkanı değilim. Çizmeleri daha önce giydim” ifadelerini kullandı.