TFF Başkanı Büyükekşi, hakem atamalarına ilişkin yeni adımı duyurdu: Yeni bir yapılanma sürecini başlatıyoruz

TFF Başkanı Büyükekşi, hakem atamalarına ilişkin yeni adımı duyurdu: Yeni bir yapılanma sürecini başlatıyoruz
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, son dönemdeki hakem tartışmalarıyla ilgili konuştu ve kulüplerle iş birliği içerisinde yapılanmaya gidilmesi yönünde karar aldıklarını açıkladı.Türkiye Futbol Federasyonu...

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, son dönemdeki hakem tartışmalarıyla ilgili konuştu ve kulüplerle iş birliği içerisinde yapılanmaya gidilmesi yönünde karar aldıklarını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı.

İşte Mehmet Büyükekşi'nin sözleri;

"Son zamanlarda, ortak problemlerimize olması gereken eleştirilerin üslubu artıp, odağı ve dozu değişince; ve de bu eleştirilerin odağı TFF olunca ilk günden bu yana söylediğimiz şeffaf bir anlayış adına, bundan sonra her 15 günde bir sizinle buluşacağız.

"Devrim niteliğinde bir adım"

Hakem atamaları konusunda stratejik bir plan konusunda, devrim niteliğinde bir adım atacağız. Avrupa'da başta Almanya'da olmak üzere uygulaması olan ve kulüplerimizinde süreçlerin önemli bir parçası olduğu MHK'da yeni bir yapılanma sürecini başlatıyoruz.

"Kulüplerle işbirliği"

Kulüplerimizle iş birliği içinde olarak kulüplerin karar verme mekanizmalarına dahil olmalarını istiyoruz. Bu yeni yapılanma başta hakem atamaları olmak üzere klasman kararları ve hakem performanslarıyla ilgili konulardaki tartışmaları da sonlandıracaktır.

"Kimsenin şüphesi olmasın"

Hakemlerin performansını hassasiyet ve titizlikle takip ediyoruz. Devre arasında MHK tarafından hakem klasmanları belirlenirken, tüm bu performansları dikkate alacağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın.

TIKLAYIN- Tuzlaspor ne için kullanılıyor? Yüksek bilet fiyatları, bahis iddiaları ve Polat çifti ile bağı var mı?