19 Ekim 2026 Pazartesi Abone Ol Gazete İndir

Timur Soykan, Murat Ağırel'in gözaltı sürecine isyan etti: Elektronik kelepçeyle emniyete götürüldü

Gazeteci Timur Soykan, meslektaşı Murat Ağırel'in 3 gündür gözaltında tutulmasına tepki gösterdi. Ağırel'in ayağında hala elektronik kelepçenin olduğunu belirten Soykan "Biz kum torbası değiliz. Kötü işlere bulaşanlar, gazetecileri hedef alıyor" dedi

Timur Soykan, Murat Ağırel'in gözaltı sürecine isyan etti: Elektronik kelepçeyle emniyete götürüldü

GAZETE PENCERE - Fon soruşturması kapsamında hakkında ev hapsi kararı verilen gazeteci Murat Ağırel, "mal varlığı değerlerini aklama" suçundan gözaltına alınmıştı.

3 gündür gözaltında tutulan Ağırel'in ifadesini verdikten sonra yarın adliyeye sevk edilmesi bekleniyor. Gazeteci Timur Soykan ise Sözcü TV ekranında Ağırel'in gözaltı sürecine ilişkin bilgileri paylaştı.

"3 GÜNDÜR ZORLU KOŞULLARDA BEKLETİLİYOR"

Murat Ağırel'in ayağında hala elektronik kelepçenin olduğunu belirten Soykan şunları söyledi:

"Bugün ifadesi alındı, yarın adliyeye sevk edilmelerini bekliyoruz. Murat Ağırel'in ayağında hala elektronik kelepçe var.

Ağırel 3 gündür zorlu koşullarda bekletiliyor. Bir siyasetçinin kimleri kast ettiğini araştırıp, bunları söylediği için bu durumu yaşıyor.


Biz kum torbası değiliz. Sürekli dayak yiyoruz. Murat'ın suçu ne? Kara para ile ilgili kitap yazmış bir adam. Bu memleketi soyanlar var. Mafyası ayrı tehdit eder, uyuşturucu kaçakçısı tehdit eder. Siyasetçiler zaten sevmiyor. Kötü işlere bulaşan herkes, gazetecileri hedef alıyor."