Trafik kazasında ölen Oğuz Murat Acı'nın ailesinden Eylem Tok'a: İnsan olsaydı ölüme terk etmezdi

Trafik kazasında ölen Oğuz Murat Acı'nın ailesinden Eylem Tok'a: İnsan olsaydı ölüme terk etmezdi
Eyüpsultan’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Oğuz Murat Acı'nın ailesi, oğlu ile birlikte yurtdışına çıkan Eylem Tok'a çağrıda bulundu. Oğuz Murat Acı’nın babası Özer Acı, "Bir an önce gel, teslim...
Eyüpsultan’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Oğuz Murat Acı'nın ailesi, oğlu ile birlikte yurtdışına çıkan Eylem Tok'a çağrıda bulundu. Oğuz Murat Acı’nın babası Özer Acı, "Bir an önce gel, teslim ol. Şuan anne olarak hem kendine hem eski eşine hem de evladına zarar veriyor” dedi.

Kemerburgaz Belgrad Orman yolunda 1 Mart'ta meydana gelen kazada ehliyeti olmadığı öğrenilen 16 yaşındaki T.C., ATV sürücülerinden oluşan 5 kişilik bir gruba lüks bir araçla çarparak 1 çocuk babası Oğuz Murat Acı'nın ölümüne neden olmuştu.

Ehliyetsiz sürücünün annesinin yazar Eylem Tok olduğu ve oğlunu Mısır'a kaçırdığı öğrenilmesi sonrası sosyal medyada olaya tepki yağdı.

Kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Acı'nın ailesi Habertürk'e konuştu. Adalete sığındığını ifade eden baba Özer Avcı, Vallahi adalete ben sığınıyorum. Adalet istiyorum, başka bir şey istemiyorum. Yaralı arkadaşlara baktım, diyor. Çarpan araçtan ve diğer araçtan birileri indiğini gördüm diyor. 8 veya 7 kişi olduğunu tahmin ediyor. Önce 'Oğuz abime gittim' diyor. İsmini öğrenmiş, sağmış. Oğlum benim ismimi vermiş. Yavrumuz gelsin adalete sığınsın, teslim olsun. Yani dikkat ederseniz yavrumuz diyorum. Çünkü ben her şeyden önce insanım. Acılı bir babayım. Kaçmasınlar adaletten. Gelip teslim olsaydılar, kendilerine zarar veriyorlar. Bizim yüreğimize bir su serpmiş olurlar o kadar. Şu değil, biz insanız her şeyden önce acı paylaşarak azalır. Yoksa tuz biber ekmenin, ateşe benzinle gitmenin…" dedi.

"Şükriye Avcı: Herhangi bir özür kabul etmiyorum

Kazada eşini kaybeden Şükriye Acı "En azından kaçsalar bile bir ambulansı arayıp kaçabilirlerdi. O korkuyla, bir annelik içgüdüsü belki. Kaçabilirdi. Ben buna da tamamım. Ama orada can çekişen insanları ölüme terk etmek bir insanlık belirtiş değil, bir annelik içgüdüsü hiç değil. Bunu bir anne olarak söylüyorum. Kaza olabilir ama bir iyi niyet kırıntısı dahi görmediğimiz için ben herhangi bir özür veya başka bir şey kabul etmiyorum kesinlikle." ifadelerine yer verdi.