İmamoğlu: Mülakatta elenenler iktidar olacak

İmamoğlu: Mülakatta elenenler iktidar olacak
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, İnegöl'de düzenlenen mitingde konuştu. İmamoğlu, "Devlet, vatandaşa gücünü gösteren değil, şefkatini, adaletini, sevgisini...

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, İnegöl'de düzenlenen mitingde konuştu. İmamoğlu, "Devlet, vatandaşa gücünü gösteren değil, şefkatini, adaletini, sevgisini gösterendir" dedi.

İmamoğlu'nun konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"MÜLAKATTA ELENENLER İKTİDAR OLACAK"

Mülakatta elenenler iktidar olacak. Devlet, vatandaşa gücünü gösteren değil, şefkatini, adaletini, sevgisini gösterendir. Milletin emrindedir. Kurumlar ve kurallar devlet olmak zorundadır. Ekonomide eğitimde sağlıkta büyük atılımlar yapacağız. Tek tek bütün şehirlerimizin özel sorunlarına değineceğiz. 

"AK PARTİLİ BELEDİYELERLE İŞ BİRLİĞİ YAPACAĞIZ"

İstanbul Belediye Başkanı olarak sayın Cumhurbaşkanı’na defalarca çağrıda bulundum, gelin birlikte çalışalım dedim. Yok saydılar. Ama beni değil 16 milyon İstanbulluyu yok saydılar. Yok sayanları bu seçimde evlerine yollayacağız. Biz AK Partili belediyelerle mutlaka iş birliği yapacağız. Onlara demokrasi ahlakını göstereceğiz. 

"İSRAF DÜZENİNİ YOK EDECEĞİZ"

Yeni hükümetimizde her zaman vatandaşımız bize ulaşacak. İleri görüşlü bir ekonomik anlayış getireceğiz. Ekonomi politikalarından sosyal politikalara varıncaya kadar her hususta güçlü bir Türkiye vaat edeceğiz. İsraf düzeniniz yok edeceğiz, ülkemize bereket gelecek. Evine ekmek götüremeyen, bayram alışverişi yapamayan kalmayacak. Cumhurbaşkanım söz verdi, emekliye tam 15 bin lira ikramiye verecek size.