Tugay Kerimoğlu, Galatasaray'ın anlaşması gereken en önemli ismi açıkladı

Tugay Kerimoğlu, Galatasaray'ın anlaşması gereken en önemli ismi açıkladı
Spor yorumcusu Tugay Kerimoğlu, derbinin ardından Galatasaray-Beşiktaş maçını değerlendirdi. Tugay Kerimoğlu Galatasaray'ın anlaşması gereken en önemli ismi de açıkladı.Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray ezeli...
Spor yorumcusu Tugay Kerimoğlu, derbinin ardından Galatasaray-Beşiktaş maçını değerlendirdi. Tugay Kerimoğlu Galatasaray'ın anlaşması gereken en önemli ismi de açıkladı.

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Galatasaray ezeli rakibi Beşiktaş'ı 1-0 yenerek liderliğini korudu. Tugay Kerimoğlu, Beşiktaş-Galatasaray derbisini TRT Spor'da değerlendirdi.

Galatasaray'ın şampiyonluk yolunda rahat nefes aldığını belirten Tugay Kerimoğlu, "3 puandan daha fazlası. Beşiktaş deplasmanı herkesin beraberliği bile kabul edeceği noktadır. Kazandığı özel 3 puanla şampiyonluk yolunda rahat bir nefes aldı Galatasaray" dedi.

"Bu kadar pas hatası yapılan derbi hatırlamıyorum"

Derbide pozisyon zenginliği az olduğunu hatırlatan Kerimoğlu, "Pas hatalarının bu kadar en üst seviye olduğu bir derbi ben hatırlamıyorum. Her topu alan rakibe veriyor. Oyun içinde özellikle Dries Mertens, Lucas Torreira, Davinson Sanches ve Barış Alper Yılmaz'ın mücadeleci kimliği ön plana çıktı" ifadelerini kullandı.

"Şampiyon olmak istiyorsanız 3 puan sevindiricidir"

Galatasaray'ın 3 puanın değerine parantez açan Tugay Kerimoğlu, "Böyle bir deplasmandan şampiyon olmak istiyorsanız 3 puan sevindiricidir. Bugün itibariyle derbide futbol çok keyifli olmasa da deplasmanda kazanılan 3 puan sevindirici" yorumunda bulundu.

"Galatasaray'ın ilk anlaşması gereken isim..."

Galatasaray'ın, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera ile yeniden anlaşması gerektiğini belirten Tugay Kerimoğlu, "Muslera yatmıyor. En büyük özelliği o. Ghezzal'ın şutunda da yatmadı. Galatasaray'ın ilk anlaşması gereken isim Muslera. İnşallah sonu güzel bir şekilde biter. Galatasaray camiası için özel bir karakter ve özel bir insan" dedi.