Tur teknesi battı: Olay yerine ekipler sevk edildi
Muğla Marmaris'te bir tur teknesi henüz belirlenemeyen bir nedenle battı. İhbar üzerine bölgeye sahil güvenlik ekipleri sevk edildi. Teknede bulunan 110 yolcu, güvenli şekilde tahliye edildi.
Yayınlanma:
GAZETE PENCERE - Muğla'nın Marmaris ilçesinde günlük tur teknesi battı.
Marmaris Körfezi'nde tura çıkan "Big Boss" isimli gezinti teknesi, Cennet Adası açıklarındaki Akvaryum Koyu' nda henüz belirlenemeyen nedenle battı.
İhbar üzerine bölgeye sahil güvenlik ekipleri sevk edildi. Teknede meydana gelen arızayı fark eden tekne personeli karaya yakın bir noktaya yöneldi.
Olayın ardından teknede bulunan 110 yolcu, aynı firmaya ait başka bir tur teknesi ile çevrede bulunan diğer teknelere güvenli şekilde tahliye edildi.
İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sahil güvenlik ekipleri ve çevredeki teknelerin yardımıyla yolcular kısa sürede kurtarıldı.
Kaynak:Haber Merkezi - Ajanslar
Öne Çıkanlar