TUSAŞ'tan Remzi Barlas'ın iddiaları hakkında açıklama

TUSAŞ'tan Remzi Barlas'ın iddiaları hakkında açıklama
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) eski çalışanları Remzi Barlas'ın iddiaları hakkında sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Açıklamada Barlas'ın açıklamalarının kurumun "ticari itibarının zedelenmeye çalışıldığı"...

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ (TUSAŞ) eski çalışanları Remzi Barlas'ın iddiaları hakkında sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Açıklamada Barlas'ın açıklamalarının kurumun "ticari itibarının zedelenmeye çalışıldığı" öne sürülürken, şirketin daha detaylı bir açıklama yapmayacağı bildirildi.

TIKLAYIN - Eski TUSAŞ İHA Sistemleri Direktörü Remzi Barlas'ın açıklamaları

 TUSAŞ'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklama şöyle:

İş akdi feshedilen eski çalışanımız tarafından sosyal medyada yapılan bir takım açıklamalar, ticari itibarımızı zedelemeye ve mevcut yargı sürecini etkilemeye yönelik gerçek dışı açıklamalardır. Bu kişi hakkında “Devletin güvenliğine ilişkin bilgileri temin etme” suçu kapsamında suç duyurusunda bulunulmuş ve ilk derece yargılaması sonucunda adı geçen kişi hapis cezası almıştır. Zaten bu durum da açık kaynaklarda yer almaktadır. Yargılamanın devam etmesi sebebi ile yargıya saygımız, inancımız ve hukuki yükümlülüklerimiz doğrultusunda Şirketimizce daha detaylı bir açıklama yapılamamaktadır.