'Uçan adam' AKP Kocaeli Meclis Üyesi İbrahim Efe'den özür: 'Öfkeme yenik düştüm'

'Uçan adam'  AKP Kocaeli Meclis Üyesi İbrahim Efe'den özür: 'Öfkeme yenik düştüm'
CHP’li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yanına yaklaşmak isterken çıkan arbedede yere düşüp yuvarlanan İzmit Belediyesi AKP Meclis Üyesi İbrahim Efe açıklama yaptı.

İzmit Belediyesi AKP Meclis Üyesi İbrahim Efe, CHP’li İzmit Belediyesi ile AKP’li Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri arasında yaşanan tartışmada kendini yere atmış hızını alamayarak da birkaç tur yuvarlanmıştı.

Yaşanan anların sosyal medyada gündem olması üzerine Efe açıklama yaptı.

İzmit Belediyesi ekiplerinin olay yerinde engel çıkardığı şeklinde haberi aldığında öfkesine yenik düştüğünü belirten Efe, şunları söyledi:

“Bu sabah İzmit Belediyesi ekiplerinin olay yerinde engel çıkardığı şeklinde haberi aldığımda öfkeme yenik düştüm, kontrolümü kaybettim. Ailemi, dostlarımı, dava arkadaşlarımı ve bizlere güvenen herkesi hayal kırıklığına uğratan görüntülerin yaşanmasına neden oldum. Çok üzgünüm. Yaşadığım üzüntüyü ifade edecek kelime bulamıyorum.

Özellikle bana çok güvenen ve desteğini hiçbir zaman eksik etmeyen ailem ve dostlarım başta olmak üzere, değerli dava arkadaşlarımdan, il ve ilçe başkanlarımdan, belediye başkanlarımdan, çok kıymetli hemşerilerimden hiçbir mazerete sığınmadan özür diliyorum”