Ümit Özdağ'dan HÜDA PAR'a: Ne hazırlığı yapıyorsunuz, bizi domuz bağıyla mı bağlayacaksınız?

Ümit Özdağ'dan HÜDA PAR'a: Ne hazırlığı yapıyorsunuz, bizi domuz bağıyla mı bağlayacaksınız?
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 14 Mayıs seçimleri kapsamında Antalya'daydı. Partisinin Antalya İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Özdağ, burada açıklamalarda bulundu. Özdağ, HÜDA PAR'ın terör örgütü Hizbullah'la...

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 14 Mayıs seçimleri kapsamında Antalya'daydı. Partisinin Antalya İl Başkanlığı'nı ziyaret eden Özdağ, burada açıklamalarda bulundu. Özdağ, HÜDA PAR'ın terör örgütü Hizbullah'la ilişkilendirilmesine gönderme yaparak "Ne hazırlığı yapıyorsunuz? Bizi domuz bağıyla mı bağlayacaksınız, boğazımızı sıkarak mı öldüreceksiniz?" dedi.

Özdağ şöyle konuştu:

Güvenliğini sağlamakla sorumlu olduğu seçimleri 'darbe girişimi olabilir' diye nitelendiren bir İçişleri Bakanı seçimlerin güvenliği için en büyük tehdittir. Biz dünden itibaren Süleyman Soylu'nun istifa etmesi için çağrıda bulunduk. Bu çağrımıza CHP, İYİ Parti ve Muharrem İnce'yi de davet ettik. Ancak 3 liderden de bir açıklama gelmedi. Cumhur İttifakı'nın üyesi olan HÜDA PAR Başkanı 'Bu iş birinci turda biter ama az farkla biterse hazırlıkları ona göre yapın' diye açıklama yaptı. Ne hazırlığı yapıyorsunuz? Bizi domuz bağıyla mı bağlayacaksınız, boğazımızı sıkarak mı öldüreceksiniz?