Varank, İmamoğlu'nu hedef aldı: Bu senin annesiz babasız son bayramın olacak

Varank, İmamoğlu'nu hedef aldı: Bu senin annesiz babasız son bayramın olacak
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ilk kez bir bayramı anne ve babası olmadan geçirdiğini söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı. Varank, "Bu senin annesiz babasız son bayramın...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ilk kez bir bayramı anne ve babası olmadan geçirdiğini söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu hedef aldı. Varank, "Bu senin annesiz babasız son bayramın olacak" dedi.

Bakan Varank, Hatay'ı ziyaret eden İBB İmamoğlu'nun "52 yaşındayım, ilk defa bir bayramın sabahını annemle, babamla, bir arada değil evladımla ve eşimle sizin yanınıza geldik" sözlerine ilişkin olarak, "Bu senin annesiz babasız son bayramın olacak. Biz sizi tarihin çöplüğüne öyle bir göndereceğiz, bundan sonra sürekli annenle babanla bayram kutlayabilirsin" dedi.

"İmamoğlu'nun bugünlerde İstanbul hariç her yere gittiğini" savunan Varank, "Hasbelkader bu millete hizmet etmek görevlerinden birini yapıyorsanız, şimdiye kadar anne babanızı görmeden bir bayram geçirmemişseniz zaten siz yan gelip yatıyormuşsunuzdur. Bakın buradaki arkadaşlarımız, resmi görevleri olmamasına rağmen günlerce çoluğunu çocuğunu, evini görmeden çalışma yapıyorlar, gayret ediyorlar, vatandaşlarımıza ulaşmaya çalışıyorlar" diye konuştu.