Volkan Demirel depremin ardından ilk kez konuştu: 'İyiyim' desem diyemiyorum, 'kötüyüm' desem utanıyorum

Volkan Demirel depremin ardından ilk kez konuştu: 'İyiyim' desem diyemiyorum, 'kötüyüm' desem utanıyorum
Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da yaptığı yardım çalışmalarıyla sahada aktif rol üstlenen Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, ilk kez konuştu. Demirel, "'İyiyim' desem diyemiyorum, 'kötüyüm' desem...

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'da yaptığı yardım çalışmalarıyla sahada aktif rol üstlenen Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, ilk kez konuştu. Demirel, "'İyiyim' desem diyemiyorum, 'kötüyüm' desem utanıyorum. İnsanlara nasıl cevap vereceğimi bilemiyorum. İnsanların acıları var diye çok fazla göz önünde bulunmak, fazla konuşmak istemedim, onların ne yaşadığını, burada neler hissettiğini çok iyi biliyorum" dedi. 

Hürriyet'ten Süleyman Arat'a konuşan Volkan Demirel, "Yaşadığımız sıradan bir deprem değildi, gerçek bir felaketti. Bütün Türkiye üzüldü, ardında hiçbir zaman silinmeyecek izler, unutulmayacak acılar bıraktı” dedi.

Depremin ardından ilk kez konuşan Demirel, şu açıklamalarda bulundu:

"Benim geride kalan 2.5 ayda en zorlandığım soru ‘Nasılsın?’ sorusu oldu. ‘İyiyim’ desem diyemiyorum, ‘kötüyüm’ desem utanıyorum. İnsanlara nasıl cevap vereceğimi bilemiyorum. Benim size yaptığım bu röportaj ilk röportajım olacak. İnsanların acıları var diye çok fazla göz önünde bulunmak, fazla konuşmak istemedim, onların neler yaşadığını, burada neler hissettiğini çok iyi biliyorum ve onlarla beraber ben de bu acıları yaşadım ve yaşamaya da devam ediyorum. Ama hayat devam ediyor, ben de bu hayatın devam etmesine yardım etmek için sık sık buraya gelmeye çalışıyorum, haftada en az bir iki kere, buraya geliyor ve insanların ihtiyaçlarına destek vermeye çalışıyorum. Çünkü buradaki insanlar bizleri görünce mutlu oluyorlar. Onlara umut olmaya çalışıyorum ve elimden geldiği kadar da hep geleceğim ve beraber olacağız."