Yangından son anda kurtarılmıştı, son hali paylaşıldı
Eskişehir’in Seyitgazi ilçesinde başlayıp Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesine kadar yayılan orman yangınında alevlerin arasında kalarak ağır yaralanan orman işçisi Kader Dereli’nin sağlık durumuyla ilgili sevindiren haber geldi.
Denizli’den destek amacıyla yangın bölgesine gelen 35 yaşındaki Dereli, Sarıcaova köyü yakınlarında yangınla mücadele ederken alevlerin ortasında kaldı. Yüzü, elleri ve bacaklarında ikinci ve üçüncü derece yanıklar oluşan Dereli, hızla Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.
Hayati tehlikesi yok
Geçirdiği operasyon sonrası yanık ünitesinde gözetim altına alınan Dereli’nin durumunun stabil olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Sağlık yetkilileri, enfeksiyon riskine karşı özel bakım uygulandığını belirtti.
Ailesi başında, Türkiye yanında
Kader Dereli’nin eşi Asiye Dereli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eşinin son halini gösteren bir fotoğrafa yer verdi. Paylaşımda yüzü ve vücudu sargılarla kaplı Dereli’nin durumu kamuoyunda büyük üzüntü yarattı.

Kaynak:Gerçek Gündem