Yeni Akit'in ardından Misvak da milli sporcu Kübra Dağlı’yı hedef aldı

Yeni Akit'in ardından Misvak da milli sporcu Kübra Dağlı’yı hedef aldı
AKP'ye yakın olduğu bilinen Misvak Caps adlı sosyal medya hesabı, voleybolculara destek veren Milli Tekvandocu Kübra Dağlı'yı hedef aldı. Akit Gazetesi'nin Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt'u cinsel kimliğinden dolayı hedef almasına...

AKP'ye yakın olduğu bilinen Misvak Caps adlı sosyal medya hesabı, voleybolculara destek veren Milli Tekvandocu Kübra Dağlı'yı hedef aldı. 

Akit Gazetesi'nin Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt'u cinsel kimliğinden dolayı hedef almasına Milli Tekvandocu Kübra Dağlı tepki gösterdi. Dağlı ise Karakurt’a destek verdiği Threads paylaşımında “Sporcuların cinsel yönelim tercih ya da dini tutumlarını bir kenara bırakıp başarılarını tebrik etmek çok zor olmasa gerek” ifadelerini kullandı. Bunun üzerine Misvak Caps, Dağlı'nın paylaşımını alıntılayarak hedef gösterdi.

ekran-alintisi.png

Çok sayıda kişi Karakurt ve Dağlı'ya destek mesajları paylaşırken, Akit ve Misvak'a da tepki gösterdi. Misvak ise bu paylaşımı sonrası Avrupa ve Dünya Şampiyonu Milli Tekvandocu Kübra Dağlı’yı hedef aldı.

whatsapp-image-2023-07-20-at-09-42-13.jpeg

Twitter üzerinden paylaşımda bulunan yandaş Misvak, şampiyon sporcu hakkında skandal paylaşım yaptı:

“Başörtülü tekvandocu Kübra Dağlı ; hemcinslerine hallenelinleri kastederek “Cinsel yönelimi kenarı bırakıp tebrik edin” Bıkmadınız karşı mahalleye yaranma ezikliğinden. Değil tekvandoda dünya şampiyonu olmak, saniyede elli takla atsan başında o eşarp oldukça seni sevmeyecekler…”