Zafer Partisi’nden darp sonrası istifa

Zafer Partisi’nden darp sonrası istifa
Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Soner Çam, sosyal medya hesabından Genel Başkan Ümit Özdağ’a yönelik ciddi iddialarda bulunarak partisinden istifa ettiğini açıkladı. Zafer Partisi’nden ise “Kendisiyle değil küfür eden...

Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Soner Çam, sosyal medya hesabından Genel Başkan Ümit Özdağ’a yönelik ciddi iddialarda bulunarak partisinden istifa ettiğini açıkladı. Zafer Partisi’nden ise “Kendisiyle değil küfür eden arkadaşı ile arbede oldu” denilerek disipline verildiği için Çam’ın olay çıkardığı açıklaması yapıldı. Kanlar içindeki yüzünü paylaşan Çam, “Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyeliğinden ve Parti üyeliğinden istifa ettim. Türkiye Cumhuriyeti Devletine baş kaldıran Ümit Özdağ, azmettirerek beni ve arkadaşımı 20 kişi ile darp ettiler” iddiasında bulundu.

2013 YILINDAKİ MESAJININ HESABI SORULDU
Zafer Partisi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre ise dün yapılan Genel İdare Kurulu ve Kurucular Kurulu toplantısında Özdağ’ın, Soner Çam’a, 2013 yılında yayınladığı mesajın hesabını sordu ve kendisini ihraç talebiyle disipline verdiğini söyledi. Bu duruma sinirlenen Soner Çam, bazı ithamlarda bulunarak toplantı düzenini bozmaya başlayınca, parti yetkilileri tarafından dışarı çıkarılmak istendi. Ancak yanında getirdiği parti ile ilgisi bulunmayan bir arkadaşı, ağır küfürler edince arbede yaşandı. Soner Çam ile herhangi bir arbede yaşanmadı.