'Zaha'nın tepkisi abartılı ve gereksiz'

'Zaha'nın tepkisi abartılı ve gereksiz'
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wilfried Zaha, Bandırmaspor maçında oyundan alınınca teknik ekibe tepki gösterdi.Türkiye Kupası son 16 turunda Bandırmaspor'u ağırlayan Galatasaray, 3-0 öne geçtiği maçı 3-2'lik galibiyetle...
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wilfried Zaha, Bandırmaspor maçında oyundan alınınca teknik ekibe tepki gösterdi.

Türkiye Kupası son 16 turunda Bandırmaspor'u ağırlayan Galatasaray, 3-0 öne geçtiği maçı 3-2'lik galibiyetle sonuçlandırarak çeyrek finale yükseldi.

Maça ilk 11'de başlayan Wilfried Zaha, 37. dakikada takımına penaltı kazandıran isim olmuştu. Penaltı pozisyonu dışında sahada kaldığı süre boyunca fazla etkili bir oyun ortaya koyamayan 31 yaşındaki futbolcu, son anlarda oyundan alınınca sinirlendi.

Spiker ve spor yazarı Ercan Taner, Sözcü'deki köşesinde Zaha'nın tepkisini "abartılı ve gereksiz" olarak yorumladı.

Taner'in yazısından ilgili bölüm şu şekilde:

"Son bölümlerde bütün riskleri alan Bandırmaspor, Mulumba ile ikinci golünü de buldu. Tek maçlar tehlikelidir. Galatasaraylı futbolcular rakibin bu kadar direnç göstereceğini tahmin etmemişti. Dün akşamki maç tabii ki önümüzdeki maçların göstergesi olamaz.

Kulübede oturup şans bekleyen oyuncular yine oturmaya devam edecekler. Dün gece oynadıkları oyun iyi değildi. Zaha’nın çıkarken gösterdiği tepkiyi çok abartılı ve gereksiz buldum. Böyle hareketler hava bozar"