Zeydan Karalar ameliyat edildi
Görevinden uzaklaştırılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, bir operasyon geçirdiğini ve sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.
Yayınlanma:
GAZETE PENCERE - Bir süre tutuklu kalan ve görevinden uzaklaştırılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ameliyat edildi.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Karalar, operasyonun başarılı geçtiğini ve sağlığını iyi olduğunu aktardı.
Karalar, açıklamasında "Daha önceden planlanan ancak çeşitli nedenlerle gerçekleştiremediğim, önlem amaçlı başarılı bir operasyon geçirdim. İyiyim, sağlığım yerinde. İlgilenen tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.
Daha önceden planlanan ancak çeşitli nedenlerle gerçekleştiremediğim, önlem amaçlı başarılı bir operasyon geçirdim. İyiyim, sağlığım yerinde. İlgilenen tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.
— Zeydan Karalar (@ZeydanKaralar01) May 16, 2026
Kaynak:Haber Merkezi
Öne Çıkanlar