'Zübük' tartışmasına İmamoğlu da katıldı

'Zübük' tartışmasına İmamoğlu da katıldı
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’a, ‘Zübük‘ demesine göndermede bulunarak, “Çocuklara izletmeyin ne zaman...
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’a, ‘Zübük‘ demesine göndermede bulunarak, “Çocuklara izletmeyin ne zaman ne diyeceği belli olmaz” dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da siyasette başlayan ‘Zübük’ tartışmasına girdi. İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Genel Seçimlerde ittifak ortağı olan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’a ‘Zübük’ demesine göndermede bulunarak, “Çocuklara izletmeyin ne zaman ne diyeceği belli olmaz. Daha dün Mayıs seçimine kadar, cumhurbaşkanlığı seçimini kendisine kazandırmak için uğraşan sandıkta ona oy veren partinin genel başkanına ‘Zübük’ dedi. Olacak iş değil. Yazık. Ayıptır. Bu ahlaka sığmaz. Milyonlarca insana zübük dedi. Kendi çıkarı için o gün değerli bugün zübük. Bu anlayışın tarihe gömülmesi lazım” dedi.