O video neden yayımlandı: Hizbullah'ın hedefinde Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş mı var?

O video neden yayımlandı: Hizbullah'ın hedefinde Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş mı var?
Sakaryaspor taraftarları Bolu’da bir dinlenme tesisinde karşılaştığı HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’na sloganlar atarak tepki göstermiş, Yapıcıoğlu tepkiler sonrası aracına binerek olay yerinden ayrılmıştı....

Sakaryaspor taraftarları Bolu’da bir dinlenme tesisinde karşılaştığı HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’na sloganlar atarak tepki göstermiş, Yapıcıoğlu tepkiler sonrası aracına binerek olay yerinden ayrılmıştı. O anların görüntüleri sosyal medyada yayımlanan bir videoda kullanıldı. Söz konusu videoda cihat çağrısı yapıldı. Videonun devamında ise Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın yer alması akıllara "Hizbullah'ın hedefinde Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş mı var?" sorusunu getirdi.

Domuz bağıyla cinayet, satırla ve kezzapla yaralama gibi bir çok suçla bilinen Hizbullah terör örgütü, HÜDA PAR’ın AK Parti listelerinden TBMM’ye girmesiyle yeniden Türkiye siyasetinde yerini aldı. Hizbullah İle bağlantısı olduğu düşünülen HÜDA PAR'lılar Türkiye'nin birçok noktasında vatandaş tepkisiyle karşılandı.

Sakaryaspor taraftarları Bolu’da bir dinlenme tesisinde karşılaştığı HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’na sloganlar atarak tepki gösterdi. Yapıcıoğlu tepkiler sonrası aracına bindi ve olay yerinden ayrıldı. Henüz bu olayın yankısı sürerken benzer bir olay da Fenerbahçe tribünlerinde yaşandı. Fenerbahçeli taraftarlar “Meclis’te Hizbullah istemiyoruz” sloganları attı.

Ülkede Hizbullah Terör örgütü ile bağlatısı olduğu düşünülen HÜDA PAR'a karşı bunlar yaşanırken, gözler sosyal medyada yayımlanan bir videoya çevrildi.

Cihat çağrısı yapıldı

Söz konusu videoda cihat çağrısı "Kanımız özgürdür, gururumuz için akıyor. Cihat benim sanatım, Şehadet benim hedefim ve Allah düşmanlarının kanını emmek en büyük hedefim kardeşim!" sözleri ile yapıldı.

Hizbullah'ın hedefinde kim var?

Videonun devamında, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın yer alması ise akıllara "Hizbullah'ın hedefinde EKrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş mı var? O video neden yayımlandı?" sorularını getirdi.

Cihat çağrısı yapılan video da şu ifadeler yer aldı:

"Kanımız özgürdür, Gururumuz için akıyor!
Cihat benim sanatım!
Şehadet benim hedefim!
Ve Allah düşmanlarının kanını emmek!
En büyük hedefim kardeşim!
Ben durgun değildim!
Aksine bir kasıgaydım!
Sancağın etrafında toplanın ve onu yükseğe kaldırın!
Canımızı feda edeceğiz ve değerli kanımızı hiçe sayacağız!
Kanımız özgürdür, gururumuz için akıyor
!"