İnce'nin adaylıktan çekilmesine ilk yorumlar: Kim, ne dedi?

İnce'nin adaylıktan çekilmesine ilk yorumlar: Kim, ne dedi?
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem ince'nin cumhurbaşkanlığı yarışından çekilmesi siyasetin gündemine oturdu. Siyasetçiler ve gazeteciler çekilme kararı hakkında yorumlarını Twitter üzerinden yaptı.CHP İstanbul Milletvekili...

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem ince'nin cumhurbaşkanlığı yarışından çekilmesi siyasetin gündemine oturdu. Siyasetçiler ve gazeteciler çekilme kararı hakkında yorumlarını Twitter üzerinden yaptı.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesine yönelik mesaj paylaştı.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin İnce'nin adaylıktan çekilmesine ilişkin "Sayın Muharrem İnce Halil İbrahim Sofrası’na hoşgeldiniz. Her şey Türkiye için" yorumunda bulundu.

AKP NE DİYOR?

AKP’den ilk yorum da Mücahit Birinci’den geldi.

AKP MKYK Üyesi Birinci Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Kılıçdaroğlu’nu kaset kumpasıyla CHP Genel Başkanı yapan FETÖ ve küresel çete idi... Aynı çete, bugün, Muharrem İnce’ye kaset kumpası kurup Kılıçdaroğlu’na yine alan açıyor.FETÖ’nün Atatürkçülere 2. Kaset operasyonu.” yorumunu yaptı.

SARAYDAN DA YORUM GELDİ

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın danışmanlarından Ahmet Selim Köroğlu da şu mesajı paylaştı:

NAGEHAN ALÇI: DEMOKRASİMİZ İÇİN FAYDALI

Habertürk yazarı Nagehan Alçı da şu yorumu yaptı:

FATİH PORTAKAL: İNANDIRICI DEĞİLSİNİZ

Fatih Portakal Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesine ilişkin "Muharrem İnce seçime üç gün kala yarıştan çekildim diyor. Daha dün ise çekilmedim diyordu. Gerekçe olarak da “memleket meselesi, bahaneleri kalmasın” diyerek Kilıçdaroğlu’na yine içindeki öfkeyi dillendirip, dışa vuruyor.. Muharrem bey bu hassasiyetiniz var ise bu çekilmeyi aylar öncesinden yapmalıydınız. İnandırıcı değilsiniz. Samimi hiç değilsiniz. Şimdi sandığa 72 saat kala yokum diyorsunuz. Tarih sizin adinıza tekerrüden ibaret, o gün de yüzüstü bırakmıştınız bugün de… Zamanlaması manidar ve kanımca açıklayamadığı bazı nedenleri var. Kendi adına hayırlı olsun ne diyeyim."

Sosyal medyada öne çıkan diğer yorumlar şöyle: