Şişli’de sokak ortasında cinayet: Bahar Aksu, kaçırılmak istenirken eski eşi tarafından öldürüldü

Şişli’de sokak ortasında cinayet: Bahar Aksu, kaçırılmak istenirken eski eşi tarafından öldürüldü
İstanbul Şişli’de 34 yaşındaki Bahar Aksu, eski eşi ve iki kişi tarafından zorla araca bindirilmek istendi. Direnen genç kadın kaçarken sırtından vurularak öldürüldü. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

İstanbul’un Şişli ilçesi, 34 yaşındaki Bahar Aksu’nun sokak ortasında öldürüldüğü dehşet dolu bir olaya sahne oldu. Genç kadın, eski eşi ve yanındaki iki kişi tarafından kaçırılmak istendi.

Ekol TV'nin ulaştığı güvenlik kamerası görüntülerine göre, Aksu’nun önünü kesen iki erkek, genç kadını silah tehdidi ve fiziksel şiddetle zorla arabaya bindirmeye çalıştı. Kısa süre sonra bir kişinin daha saldırganlara katıldığı görüldü.

Aksu, direnerek kendisini kurtarmaya çalıştı. Mücadelesinin ardından kaldırıma yönelerek kaçmaya başladı. Ancak arkasından silahla ateş eden saldırganlardan biri, Aksu’yu sırtından vurdu. Genç kadın olay yerinde hayatını kaybetti.

Bahar Aksu'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken, olaya karışan 3 erkek gözaltına alındı.

Kaynak:Haber Merkezi

Öne Çıkanlar