Barcelona'da kalabileceğiniz 10 Katalan evi

Barcelona'da kalabileceğiniz 10 Katalan evi
Katalonya'nın çok sevilen şehrinde butiklerden endüstriyel şıklığa, apart otellerden yurtlara kadar her bütçeye uygun odalar var.The Guardian yazarı Michael Segalov Katalonya gezisinde her bütçeye hitap edecek 10 özel mekanı yazdı....
Katalonya'nın çok sevilen şehrinde butiklerden endüstriyel şıklığa, apart otellerden yurtlara kadar her bütçeye uygun odalar var.

The Guardian yazarı Katalonya gezisinde her bütçeye hitap edecek 10 özel mekanı yazdı. Bunlardan ilki Casa Bonay. Mozaik döşemeli zeminler, iddialı sürgülü kapılar ve bol miktarda doğal ışık alan buradaki uyku alanları, Mubi yayını ve yoga matlarıyla tamamlanan serin ve sakin bir vahadır . Çatı katı sezonluk bir yemek alanı ve yalnızca konukların girebildiği şehir bahçesi arasında bölünmüştür; alt katta ise erken saatlere kadar hizmet veren bir restoran, kafe ve hareketli kokteyl bar bulunmaktadır. Ayrıca şehri keşfetmek için bisikletler ücretsizdir.

Hotel Brummell

Turist kalabalığından uzakta, canlı Poble Sec semtinde bulunan 20 odalı Brummell samimi bir mekandır. Sri-Lanka'nın Scandi ile buluştuğu iç mekanları serin ve rahattır; geniş bahçesi ise 24 saat açık sauna ve dalma havuzuyla tamamlanmıştır. Yoga dersleri misafirler için ücretsizdir.

Hotel Casa Sagnier

Bir zamanlar ikonik Katalan mimar Enric Sagnier'in aile evi ve stüdyosu olan Rambla de Catalunya'daki bu 51 odalı butik otel, onun hayatına ve mirasına saygı duruşunda bulunuyor. Bina tarihle doludur ancak yatak odaları parke zeminler ve modern mobilyalarla aydınlık ve çağdaştır. Kalabalık caddeye bakan teraslı veya balkonlu bir oda isteyin.

Otel Pulitzer

Şehir merkezinde, hareketli Plaça de Catalunya'nın hemen yanında yer alan Hotel Pulitzer'e adım atmak, yüksek ve şık bir sakinlik sunar. Balkonlu odalar karmaşanın kuşbakışı manzarasını sunuyor; Üst katta popüler bir çatı terası ve bar bulunmaktadır. Kapınızın önünde restoran seçeneği sıkıntısı yok ve sadece birkaç kapı ötedeki La Esquina'daki yemeklerin tadına bakmaya değer. 

Poblenou 

Poblenou oda ve kahvaltı terası

Bir zamanlar şehrin sanayi bölgesi olan Poblenou bölgesi artık Barselona'nın en popüler bölgelerinden biridir ve Hostal Poblenou, hem kentsel alanları hem de kıyı köşelerini keşfetmek için ideal bir noktadır. 1930'lardan kalma bu yüksek tavanlı binada avantajlı fiyatlı odalar temiz, aydınlık ve havadardır; içeride çok fazla vakit geçireceğiniz söylenemez: plaj sadece üç dakikalık yürüme mesafesindedir.

Destination BCN

Bir daire ilginizi çekiyorsa, üç merkezi bölgede 20 şık mülk bulunan Destination BCN'den rezervasyon yapın. Çoğunluk, Universitat metro istasyonunun yakınında elverişli bir konumda bulunan, her biri ayrı ayrı isimlendirilmiş ve şık bir şekilde dekore edilmiş bir binada yer almaktadır. Geniş, özel açık hava terası yaşam alanına ve arkanıza yaslanıp dinlenebileceğiniz rahat bir küvete sahip tek yatak odalı Naoko'ya göz atın.

Almanac Barselona

Şehir merkezinde lüks mü arıyorsunuz? Zarif iç mekanlara ve şehir manzarasına sahip Almanac'ın 91 oda ve süitinden başkasını aramayın. Passeig de Gràcia'nın hemen dışında seçkin Eixample semtinde çok sayıda restoran ve mağazanın yanı sıra Antoni Gaudí'nin en ikonik modernist binalarından bazıları bulunmaktadır.

Antiga Casa Buenavista

Cesur Ronda de Sant Antoni'deki bu etkileyici bina , eskiden aile tarafından işletilen bir restorandı. Bugün yeni açılan bu butik oteli sahibinin torunları işletiyor. Hem 43 konuk odasında hem de ortak alanlarda, büyük pencerelerden gelen doğal ışıkla orijinal özellikler modern tasarımla buluşuyor. Yaz ayları için küçük bir havuz bulunmaktadır. Acıkmış? Mercat de Sant Antoni'de dolaşın ve bir atıştırmalık alın, ardından Parisli şef Matthieu'nun yenilikçi kızarmış ve çiğ lezzetlerden oluşan bir karışım hazırladığı yeni Señora Dolores'e gidin . Takip eden haftalar boyunca patates tatlılarının hayalini kuracaksınız.

Yurbban Trafalgar

Yurbban Trafalgar

Barselona merkezli Yurbban'ın Trafalgar ileri karakolunda sunduğu üç tekliften biri olan aydınlık ve modern odalar endüstriyel bir üstünlüğe sahip. Açık büfe kahvaltı hemen yan taraftaki kardeş restoranda servis edilmektedir ve her akşam lobide konuklara ücretsiz vino ikram edilen şarap ve peynir saatlerinin saatlerini resepsiyondan öğrenebilirsiniz. Picasso müzesi, Barselona Katedrali ve Moco müzesi gibi turistik mekanlar yürüme mesafesindedir; ayrıca El Born'da keşfedilecek daha pek çok yer vardır . Acıktığınızda, geleneksel tapasların modern dokunuşlar, birinci sınıf malzemeler ve bilgili, konuksever personel ile zenginleştirildiği yeni açılan Bar Pimentel'e gidin.

 

Casa Gàrcia

Casa Mila'nın (La Pedrera) ön cephesi.

146 odasıyla Casa Gàrcia sosyal bir havaya sahiptir; Her bütçeye hitap eden yatakhane, oda ve daire kombinasyonu, burayı diğer gezginlerle tanışmak isteyen yalnız konuklar veya kalabalığa hitap edebilecek bir yere ihtiyaç duyan gruplar için mükemmel bir seçenek haline getiriyor. Odalar özenle döşenmiş olup kütüphane, teras ve salon gibi ortak alanlar rahat ve rahat bir havaya sahiptir. Hafta içi sabah 9'da ücretsiz yoga dersleri, hafta boyunca ise sabah 10'da resepsiyondan yürüyüş turları düzenlenmektedir. Caddenin sadece birkaç yüz metre ilerisindeki Gaudí'nin başyapıtı La Pedrera-Casa Milà'yı görmek için dışarı çıkın .