Beyonce: Siyah aşkı göster

Beyonce: Siyah aşkı göster
Siyahlara ait işletmelere destek amacıyla girişimde bulunacağını duyuran Amerikalı şarkıcı Beyonce, yeni şarkısı Black Parade’ı da dinleyicilerle paylaitı.Polis şiddetine ve siyahların tarihine dair mesajlarıyla dikkat çeken...

Siyahlara ait işletmelere destek amacıyla girişimde bulunacağını duyuran Amerikalı şarkıcı Beyonce, yeni şarkısı Black Parade’ı da dinleyicilerle paylaitı.
Polis şiddetine ve siyahların tarihine dair mesajlarıyla dikkat çeken şarkının sözlerini de yazan Beyonce, George Floyd protestolarına desteğini açıkça gösteriyor. “Yumruklarını havaya kaldır, siyah aşkı göster,” diyen şarkıcı, “Halkım için barış ve daha iyi şartlar istiyorum,” ile devam ediyor.
Öte yandan Beypnce, yeni şarkısını Amerika’da siyahların köleliğinin bittiği gün olan Juneteenth’te yayımlayarak birçok önemli mesaj da verdi.
Beyoncé yeni şarkısını Amerika’da siyahların köleliğinin bittiği gün olan Juneteenth’te yayımlayarak birçok önemli mesaj da verdi. Beyoncé’nin bağlı olduğu eyalet olan Teksas’ta kutlanan Juneteenth, kimi zaman Kurtuluş Günü veya Siyah Özgürlük adlarıyla da gerçekleştirilen kutlamalar, son dönemde yaşanan ırkçı cinayet ve protestolarla önemini daha da arttırıyor.