Clint Eastwood'dan yeni film geliyor

Clint Eastwood'dan yeni film geliyor
Western filmlerinin efsane aktörü Clint Eastwood, yeni bir film çekeceğini açıkladı.

Son dönemde kameralaradan uzak yaşayan Clint Eastwood, 90 yaşındaki ünlü primatolog Jane Goodall'a konuk oldu. 31 Mayıs'ta 94'üncü yaşına girecek olan Hollywood'un ünlü oyuncu ve yönetmeni, Yaban Hayatı Koruma Ağı adlı yardım kuruluşu için gerçekleştirilen Goodall ile sohbet etkinliğine katıldı.

İlerleyen yaşına rağmen Clint Eastwood sinemadan emekli olmadığını, hâlâ Hollywood için çalıştığını anlattı.

Clint Eastwood, şu sıralar başrollerini Nicholas Hoult ve Toni Collette'in paylaştığı 'Juror No. 2' adlı filmi üzerinde çalışıyor. Sanatçı, yakında çıkacak olan bir yargılama hikâyesi filminin yönetmenliğini ve yapımcılığını üstleniyor.

Film, bir cinayet davasında kurbanın ölümünde bir payı olabileceğinden şüphelenilen bir jüri üyesini konu alıyor. 2 numaralı jüri üyesi, jürinin kararını etkilemek ve kendi sırrını korumak için mi mücadele edeceği yoksa katıldığı adalet sistemine teslim mi olacağı konusunda ahlaki bir çıkmaza yakalanmıştır.

Yönetmenlik kariyerinde "Unforgiven", "Gran Torino", "Mystic River", "Million Dollar Baby" gibi birçok filme imza atan Eastwood'un yeni filminin başrollerinde Nicholas Hoult ve Toni Collette'in rol alacağı biliniyor.

İki kez Oscar kazandı

Clint Eastwood iki kez En İyi Yönetmen Oscar'ını kazandı.

Eastwood, 1993'te Unforgiven filmiyle, 2005'te ise Million Dollar Baby ile Oscar ödülüne layık görüldü.