Dominion çekimleri yeniden başlıyor

Dominion çekimleri yeniden başlıyor
Koronavirüs nedeniyle çekimlerine ara vermek zorunda kalan; başrollerinde Chris Pratt (Owen Grady) ve Bryce Dallas Howard’ın (Claire Dearing) yer aldığı Jurassic World: Dominion, İngiltere’nin sinema sektörünü karantina sürecinden...

Koronavirüs nedeniyle çekimlerine ara vermek zorunda kalan; başrollerinde Chris Pratt (Owen Grady) ve Bryce Dallas Howard’ın (Claire Dearing) yer aldığı Jurassic World: Dominion, İngiltere’nin sinema sektörünü karantina sürecinden muaf tutma kararıyla seti başlatma kararı aldı.
Karantina sürecine girmeden doğrudan çekimlere başlamaya hazırlanan yönetmen Colin Trevorrow, “Birçoğumuz için karantina yaşamından önce de Dominion hayatımızdaki en büyük mücadelelerden biriydi. Çekim programı gerçekten bizim yararımıza oldu. İlk dört hafta boyunca çoğunlukla dinozorlu sahneleri çektik. Yani bu bizim görsel efekt çalışmalarına başlamamız ve yetiştirme stresi olmadan yeni şeyleri yapmaya başlamamız için kolaylık sağladı” dedi.
Bu ay içinde çekimlerine başlanması beklenen filmin kadrosunda Steven Spielberg’lü Jurassic Park’tan Laura Dern, Jeff Goldblum ve Sam Neill dahil edildi. Böylece hem Jurassic World, hem de Jurassic Park izleyicileri filme davet edildi.