Hafta sonu bitirebileceğiniz dizi önerileri

Hafta sonu bitirebileceğiniz dizi önerileri
Hafta sonu evde oturmak isteyenlerin günü boşa gitmesin. Sizler için hafta sonu tek oturumda bitirmek isteyeceğiniz dizileri sıraladık.Gazete Pencere Haber MerkeziKalifat, İsveç'ten IŞİD'e katılan Pervin'in Suriye'den kaçma hikayesi...
Hafta sonu evde oturmak isteyenlerin günü boşa gitmesin. Sizler için hafta sonu tek oturumda bitirmek isteyeceğiniz dizileri sıraladık.

Gazete Pencere Haber Merkezi

Kalifat, İsveç'ten IŞİD'e katılan Pervin'in Suriye'den kaçma hikayesi ile IŞİD'e katılmak üzere olan lise öğrencilerinin örgütlenişlerini anlatıyor. Tek sezonluk bu diziyi izlerken gerilime hazır olun.

Fatma'nın tanıtımını şu şekilde paylaşmışlar:

"Toz dediğin kumdur, topraktır ama en çok da insan derisidir toz. Zafer'i ararken, temizlikle geçen bu hikaye, senin hikayen Fatma."

Temizlikçi bir kadının oğlunun öldürülmesi ve kendi elini de kana bulamasını anlattığı bir dizidir. Tüm sırları öğreneceksiniz.

Astrolojiye inanır mısınız bilemem ama bu kadın kırık kalbi için astrolojiye uysa iyi olurdu. Kırık Kalpler için Astroloji Rehberi; kalbi ve umudu kırılmış bekâr Alice, karizmatik bir astroloji gurusuyla arkadaş olduktan sonra ruh eşini bulmak için gökteki yıldızlardan medet umar.

Vezir Gambit bir satranç açılış hamlesidir. Filmin afişi ve ismi kendisini yeterince belli ediyor. 1950'lerde bir yetimhanede, küçük bir kız müthiş bir satranç yeteneği sergiler. Ancak yıldızlığa uzanan umulmadık yolculuğunda bağımlılıkla mücadele etmek zorunda kalır.

Pera Palas'ta Gece Yarısı, genç bir gazetecinin tesadüfen geçmişe gidebilecek bir oda bulması ve kurtuluş mücadelesine katılmasını anlatır. Esra, tarihin seyrini değiştirebilir mi?

Çocukken oynanan oyunların sonu daha gerçekçi bitseydi ne olurdu? Kazananın hayatı değişse, kaybedenin gerçekten canı bitse bu kadar eğlenebilir miydik? Squid Game, oyun ile gerçek hayatı buluşturdu.

Biz kimden kaçıyorduk anne? Bir anne ve küçük kızı Bambi, hayatlarını sürekli birilerinden kaçarak sürdürür. İnsanların kötülük menzilinin ne kadar uzun olduğunu Bambiler bilmez ama anneler bilir. Lüks otellerde yaşayan anne ve kız, arkalarında sadece cesetlerden izler bırakarak yollarına devam ederler. Peki neden?

Cem Yılmaz'ın 1980'li yılların sinemasına eleştirel biraz da küfürlü bir bakış açısıyla yazdığı mini dizi sabah kahvaltıda açılırsa akşam yemeği gelmeden biter.

Denizaltında yürütülen bir çalışmaya dahil olan ekip denizin yüzeyine geri döndüklerinde Dünya bambaşka bir yer olur. O ekibin orada bulunması tesadüf müdür?

Bir aşk romanının ikinci defa çekildiği bu dizi de hızla bitiyor ve öyküsüyle yormuyor. Biraz üzüyor ama her aşk da mutlu bitmez zaten.