Hafta sonu ne izleyelim?

Hafta sonu ne izleyelim?
Her hafta sonu, evde ya da sinemada neler izleyebileceğinizi listeliyoruz. Önce ev kuşlarına sonra çift koltuklu sinema tutkunlarına önerilerimiz olacak. ‘Beni Kandıramazsın’Netflix’in Harlan Coben’ın aynı adlı romanından...
Her hafta sonu, evde ya da sinemada neler izleyebileceğinizi listeliyoruz. Önce ev kuşlarına sonra çift koltuklu sinema tutkunlarına önerilerimiz olacak. 

‘Beni Kandıramazsın’

Netflix’in Harlan Coben’ın aynı adlı romanından uyarlanan mini gerilim dizisi 'Fool me once' ('Beni bir kere kandır' diye çevirilmemiş) Türkçesiyle ‘Beni Kandıramazsın’  bizden tam not aldı. Eski asker Maya'nın eşinin ve ablasının ölümünün hikayesini bulma çabasını konu alan dizide her bölüm aklınız biraz daha karışacak. Bu kadar insanı kim öldürdü?

‘Müttefik’

İkinci Dünya Savaşı sırasında kendi ülkeleri için tetikçilik yapan Amerikalı Max Vatan (Brad Pitt) ile Fransız Marianne Beausejour'un (Marion Cotillard) 1942'deki bir görevleri sırasında tanışır ve büyük bir aşkla yolları kesişir. İkisi de Casablanca'daki Nazi Alman elçiyi öldürmek üzere görevlendirildiler ve bu görev sırasında birbirlerine aşı olurlar. Evlenmiş olsalar dahi aralarında hep bir sır vardır

‘Hayatla Barış’

Küçük yaşta yaşadığı talihsiz kazadan sonra bir bacağını kaybeden Barış Telli’nin, Ampute Futbol Milli Takımı oyunculuğuna ve ardından da Avrupa şampiyonluğuna uzanan mücadele dolu hayat hikâyesinin anlatıldığı "Hayatla Barış"ta Taner Ölmez, Barış Telli’yi canlandırıyor.

‘İlgi Alanı’

Cannes Film Festivali'nde Büyük Ödül'ü, BAFTA Ödülleri'nde En İyi İngiliz Filmi ve Yabancı En İyi Film ödüllerini kazanan; Oscar'larda En İyi Film, En İyi Uluslararası Film kategorileri dahil olmak üzere beş dalda yarışan "The Zone of Interest" (İlgi Alanı), Auschwitz kampının yanında aileleri için ideal bir yaşam kurmaya çalışan kampın komutanı Rudolf Höss ve eşi Hedwig’in hikayesini konu ediyor.

İntihar Şov

“Hangimiz hayatın anlamını uzun uzun düşünüp bir cevap aramadık ki ya da cevap bulamayıp, çaresiz hissetmedik?”

Bir yazarın hayatıyla ve seçimleriyle kendi zihninde hesaplaştığı son ana şahit olmaya hazır olun! Barış Atay ile 'İntihar Şov' cumartesi günü Moda Sahnesi'nde!