Halloween Final Yapıyor

Halloween Final Yapıyor
Cadılar Bayramı film serisinin sonuncusu 14 Ekim’de Halloween Ends ismiyle vizyona girecek. Maskeli Katil Michael Myers ile Laurie Strode arasındaki mücadele son buluyor.Jamie Lee Curtis de final filminde Laurie karakteriyle geri dönüyor.Filmin...

Cadılar Bayramı film serisinin sonuncusu 14 Ekim’de Halloween Ends ismiyle vizyona girecek. Maskeli Katil Michael Myers ile Laurie Strode arasındaki mücadele son buluyor.

Jamie Lee Curtis de final filminde Laurie karakteriyle geri dönüyor.

Filmin yayınlanan fragmanında Laurie ile Myers’in sert mücadelesi göze çarpıyor.

David Gordon Green’in yönettiği filmin kadrosunda Andi Matichak, Judy Greer, Nick Castle, Tyler Lee Hassard ve James Jude Courtney gibi isimler de bulunuyor.

İlk Cadılar Bayramı filmi 1978 yılında ‘Yabancı’ adıyla çekilmişti. Halloween Ends, serinin 13. filmi olacak. Ve şimdi seyirci şu soruların cevabını merakla bekliyor:

John Carpenter ve Debra Hill’in yarattığı karakter sonunda ölecek mi? Halloween Ends, 40 yıllık efsaneye yakışır bir final yapmayı başaracak mı?

6 yaşında ablasını öldürerek ilk cinayetini işleyen Michael Myers’in odağında yer aldığı ‘Cadılar Bayramı’ tam bir korku klasiği olarak kabul ediliyor. Duygusuz, acımasız ve bir türlü öldürülemeyen katil Myers, cinayetlerini cadılar bayramında gerçekleştiriyor. Böylece maskeli dolaşması kimsenin dikkatini çekmiyor.

Dünya çapında büyük ilgi ve gişe başarıları elde eden seri, bazı eleştirmenler tarafından da sadizm ve kadın düşmanlığını teşvik etmekle suçlanıyor.