İlk fragmanı rekor kıran 'Ters Yüz 2'den yeni fotoğraflar yayınlandı

İlk fragmanı rekor kıran 'Ters Yüz 2'den yeni fotoğraflar yayınlandı
Oscar ödüllü animasyon filmi "Ters Yüz"ün devam filminden yeni afiş ve ilk fotoğraflar paylaşıldı. Film, 14 Haziran'da vizyona girecek.Disney ile Pixar’ın imzasını taşıyan Oscar ödüllü "Ters Yüz 2" filminden yeni afiş ve...
Oscar ödüllü animasyon filmi "Ters Yüz"ün devam filminden yeni afiş ve ilk fotoğraflar paylaşıldı. Film, 14 Haziran'da vizyona girecek.

Disney ile Pixar’ın imzasını taşıyan Oscar ödüllü "Ters Yüz 2" filminden yeni afiş ve fotoğraflar yayınlandı.

İlkini Pete Docter’ın yazdığı ve kendisinin bu sefer yapımcı koltuğunda oturduğu filmin senaryosunu Meg LeFauve’ün kaleme alırken, yönetmenliğini ise Kelsey Mann üstleniyor.

Gupse Özay sesiyle hayat verecek

Başarılı bir işletmeyi yöneten Neşe, Üzüntü, Öfke, Korku ve Tiksinti’nin yanına yeni bir duygu olan Kaygı’nın eklendiği "Ters Yüz 2"de Üzüntü karakterine 9 yılın ardından yeniden oyuncu Gupse Özay sesiyle hayat verecek.

Riley karakterinin bir ergen olarak yer aldığı ve karakterin zihnine dönülecek filmde beklenmedik bir duygu olan Kaygı, gelişiyle birlikte merkezi ani bir yıkıma uğratacak. Kaygı başta olmak üzere diğer ruh hallerini kimlerin seslendireceği bilinmiyor.

İlk fragmanı 24 saat içinde 157 milyon izlenme ile rekor kıran "Ters Yüz 2", 14 Haziran’da vizyona girecek.